Cum sa impachetezi o masina-cadou de Craciun

De Mircea Meșter
Publicat Duminica, 23.12.2007
O companie britanica va invata cum se prezinta un cadou de Craciun in cazul in care acesta e o masina.

Esential

17 ani de experienta in personalizarea masinilor are echipa de la Creative FX.
54 de metri liniari e hartie de impachetat cadouri au folosit cei doi artizani britanici

Aveti de gand sa-i faceti cadou unei persoane dragi o masina de Craciun? O companie britanica sare in ajutorul dumneavoastra si va demonstreaza faptul ca o masina poate fi cadoul perfect in conditiile in care acesta este impachetat perfect. Compania se numeste Creative FX si este specializata in personalizarea modelelor auto, lucrand in principal pentru firme (vinil, stickere, etc), insa de Craciun au facut o "deviere" de la modul lor clasic de munca si, impreuna cu jurnalistii de la Auto Express si cu un dealer Hyundai din Albion, au realizat ceea ce la prima vedere poate parea simplu: impachetarea unei masini in hartie-cadou.

La impachetarea completa a masinii s-au folosit 54 de metri liniari de hartie si cateva role de adeziv, doi oameni reusind sa termine opera de arta in doua ore si jumatate. Echipa a inceput cu partea posterioara a unui Hyundai Sante Fe, asezand rolele de hartie vertical si lipindu-le sub spoiler. Aceeasi tehnica a fost utilizata pentru partea laterala si apoi, treptat, pentru cea frontala, cu foarte mare atentie la detalii.

De exemplu, jantele de 17 inch sau oglinzile laterale ale modelului Hyundai au fost impachetate separat. In mod normal, o impachetare a modelului pentru cadou in hartie costa in Anglia intre 400 si 500 de lire sterline (2000-2500 RON), insa dealerul Hyundai in showroom-ul caruia a avut loc actiune face cadou impachetarile in cazul in care clientul isi doreste acest lucru.

"Nu este cel mai neobisnuit mod de predare a cheilor unei masini-cadou. In trecut, am fost rugati sa umplem masina cu baloane sau confetti sau, ceva mai clasic, sa o legam cu o funda rosie uriasa. Le-am facut pe toate", sustine detinatorul showroom-ului in care a avut loc impachetarea.

Taguri: Hyundai

Comentarii (7)

  • Super tare
    e tare buna ideea asta dar o sa ai cam dea bataie de cap mosului. Cum o sa intre un santafe de exemplu sum un brad impodobit in casa?????
    0 0
  • tare
    e tare faza da dak lasi sigla afara nu mai are farmec dak stie ce masina e
    0 0
  • adymoflita
    e buna ideea si pt.o farsa....
    faci din carton un colaj in forma de masina sau o cutie mare si inauntru pui ceva mic. :D
    0 0
  • @Vlad
    Vlad, ala care da cadou un santa fe poate sa-si permita si un brad sa zicem de 20 metri outdoors. Intra masinuta sub brad garantat!
    0 0
  • sharky
    lasa mey alex ca nu e asa scump un santa fe incat si-l permit numai oamenii cu brad de 20m... in comparatie cu alte masini din clasa ei e destul de ieftina... oricum ideea e tare dar un cunoscator isi da seama ce masina e chiar daca nu vede vreo sigla... doar forma asa ca @ufx...
    0 0
  • Danutzky
    lol
    mai bine arunca o funda pe ea si aia era. o duce sub millenium tree ma :))
    0 0
  • :)
    si eu am primit o masina cadou de la Mosu...:D...dar nu era impachetata...:((....data viitoare il pun pe Mosu s-o impacheteze.....:-P
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru