Cumpara o parte din monopostul Ferrari de F1

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.05.2007
Ferraristore.com a dat astazi startul unei licitatii unice dedicate fanilor Ferrari.

Daca esti fan Ferrari si ti-ai dorit dintotdeauna sa ajungi la o cursa la care sa atingi macar o parte a unui monopost pilotat de oamenii Calutului Cabrat, italienii iti dau aceasta sansa. Ferrari a scos la licitatie pe ferraristore.com, site-ul sau oficial de shopping parti ale monoposturilor care au castigat titlurile mondiale din ultimii ani in Formula 1.

Majoritatea componentelor provin de la monoposturile cu care Michael Schumacher a devenit campion mondial. Este vorba despre aripa fata cu grinda de ghidare de pe monopostul F2004, aripa spate cu grinda de ghidare si panoul aerodinamic de racire de pe partea stanga a modelului F2003 GA, treptele cutiei de viteze de de la F2001 si janta spate de provenienta BBS regasita pe monopostul F2000. Originalitatea pieselor este certificata de un act de garantie semnat de insusi Jean Todt, CEO-ul Ferrari.

Janta spate BBS este oferita impreuna cu cutia metalica folosita pentru a o transporta la toate grand-prix-urile din anul 2000. In acel an Ferrari a obtinut 170 de puncte, 10 victorii si 10 pole-position-uri castigand ambele titluri modiale: cel al pilotilor si cel al constructorilor.

Aripa spate si grinda de ghidare provenite de la monopostul F2003-GA, i-au adus lui Schumacher al saselea titlu la piloti iar celor de la Ferrari al cincilea titlu mondial la constructori.

Aripa fata si grinda de ghidare provenite de la monopostul care in 2004 a adus trofeul mondial din nou in vitrina celor de la Ferrari. Componenta a fost folosita de Michael Schumacher in Marele Premiu al Ungariei, de Rubens Barichello in Grand Prix-ul Japoniei si de Valentino Rossi in timpul unui test din februarie 2006 de pe circuitul din Valencia.

Panoul aerodinamic de racire de pe partea stanga a modelului F2003 GA a contribuit la un nou titlu mondial.

Treptele cutiei de viteze de la monopostul 2001 au propriul numar de serie si o placuta de identitate. Ele au fost montate de un monopost care a adus 15 victorii din 17 posibile si ambele titluri mondiale, al cincilea pentru Schumacher si al patrulea pentru Ferrari.

Fanii pot licita incepand de astazi la ora 16:00, cand a fost deschisa licitatia, si pana in 21 mai, data de final a acesteia.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru