Cursa stradala: BMW M6 Vs. Lambo Gallardo

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 28.11.2007
Va prezentam o inregistrare video facuta dintr-un BMW M6 care si-a masurat fortele cu un Lamborghini Gallardo.
Runda 1
Runda 2

Comentarii (3)

  • Un cetatean
    Test neconcludent
    Aceasi capacitate la motor: 5l, V10, acelasi numar de capi putere: 500. Cu o mica diferenta de greutate in favoarea 'taurului', dar si cu o foarte mica diferenta de putere in favoarea BMWului (sub 25Nm).

    Testul nu specifica ce fel de cutie de viteze a avut Lamborghini-ul, caci se stie ca sunt doua variante, 6 trpete-manual si ca si in cazul M6-lui, 6 semi-automatic. dar foarte mult conteaza ca are acel 4x4 (tot quatro a fost inventat ptr miscarea aceasta in sport in anii '80).

    Dar ce se intampla de exista o asa mare diferenta intre cele doua? Priceperea soferului? Dar atunci de ce in Runda 2, pe final, Lamborghiniul pleaca ca si din pusca :|

    Tot asa, putem intalnii pe youtube si filme in care sunt prezentate liniute (aka teste) intre lamborghini si subaru STi (mai jos gasiti linkul filmului din 2006, septembrie).

    http://www.youtube.com/watch?v/r90zEZ-hDeM&l=24&t=OEgsToPDskIdpWDNbjWFyPMLALegVuln&sk=86Krh354ZlUAJzrZ5OaorQC&sourceid=ys

    unele masini trebuie comparate doar cu concurenta directa :))
    0 0
  • Tot ce pot sa remarc in acest filmulet e ca se descurca onorabil BMW-ul fiinca e mult mai mare si mai greu decat Galllardo si tot odata mai ieftin.
    0 0
  • alexthebuldog
    BMW
    ma tati este LAMBO MURCIELAGO,ascultati mai bine in primul filmulet,pe gallardo il face.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru