Cursuri de pilotaj pentru clientii lui Nissan GT-R

De Catalin Dinu
Publicat Vineri, 20.06.2008
Cei care au comandat GT-R vor putea participa la "Race Academy", organizat de Nissan la Silverstone si Nurburgring.

Esential

45 minute vor putea petrece cumparatorii de Nissan GT-R inainte de a li se livra exemplarele comandate.

Nissan va oferi cumparatorilor de GT-R din Marea Britanie oportunitatea de a lua lectii de pilotaj inainte de a intra in posesia supercarului, prin intermediul programului “Race Academy”. Evenimentele se vor desfasura pe circuitele Silverstone si Nurburgring in lunile august si septembrie 2008, cu mult timp inainte de data fixata pentru livrarea primelor exemplare – martie 2009.

“Toti cei de la Nissan care lucreaza la lansarea acestui fantastic automobil vor sa ofere o experienta specifica clientilor care au achizitionat GT-R. Aceasta experienta va reflecta pasiunea lor pentru GT-R, o pasiune care se aseamana cu a noastra. Este important pentru noi ca clientii de GT-R sa savureze in totalitate masina. Aceste evenimente speciale vor oferi clientilor oportunitatea de a se bucura pe deplin de capabilitatile lui GT-R pe circuit, in timpul perioadei de asteptare a masinii”, a declarat Stephane Cottin, vicepresedinte de marketing la Nissan Europa.

Clientii Nissan vor avea ocazia sa conduca si sa testeze GT-R, obisnuindu-se astfel cu performantele noului supercar pentru a reusi sa-l stapaneasca pe deplin.

Cursurile de pilotaj constau intr-o zi pe circuit. In aceasta zi este inclusa o experienta de peste 45 de minute la volanul unui Nissan GT-R pe durata caruia clientii producatorului japonez vor invata sa exploateze la maxima potentialul supercarului. De asemenea, cursurile implica si lectii de “drifting” in urma carora clientii vor putea efectua cateva elemente de drift cu un Nissan 350Z.

“GT-R este rezultatul pasiunii Nissan pentru automobile si dorim sa impartasim aceasta emotie cu clientii nostri. Pentru a reusi acest lucru, le vom oferi cumparatorilor de GT-R sansa de a petrece un timp de calitate cu masina inainte ca exemplarele comandate sa le fie livrate. Pe de-o parte, aceste evenimente destinate celor care au comandat GT-R le va satura apetitul pentru o masina pe care presa internationala a anuntat-o deja ca una dintre cele mai capabile supercaruri in productia de serie. De asemenea, evenimentele vor aduna toti fanii entuziasmati si pasionati ai lui Nissan GT-R”, a declarat Vincent Wijnen, director de marketing la divizia britanica Nissan Motor Limited.

Via | Carscoop

Taguri: 350Z, GT-R, Nissan

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru