Comentarii (3)

  • Marius
    CONCLUZII GENERALE
    DACA ANALIZAM LUCRURILE SUBIECTIV:
    -dacia a fost a noastra a romanilor, ieftina, bunicica, ne-am facut treaba cu ea, se cumpara in continuare bine.
    -pe undeva tot e buna mentalitatea asta europeana.....ne-a mai scos si pe noi la lumina, ne-au mai spalat si ne-au mai dat hainutze noi.....si masini noi si ieftine precum acest logan......altfel tot cu troacele din anii 1970-1980-1990 ne faceam veacul pe strazi.
    -deci, bun si loganul asta decat nimic.

    DACA ANALIZAM LUCRURILE SUBIECTIV:
    -era buna dacia 1310 pt comunisti pana in 1990
    -dupa 1990 puteau derbedeii de la conducere sa ia initiativa si sa aduca mari constructori auto in Romania, sa faca masini pe platforme vechi......vezi VW in Brazilia, vezi Fiat sau Toyota pe piete emergente.
    -au incercat si ei cu grupul Daewoo.....au facut ei masini de bun simt ce-i drept (Cielo si Espero) dar ne-au tras tzeapa la plecare.
    -asa am ajuns sa conducem pe strazi tot troace vechi de dacii 1310...nove-supernove-sau supergauri negre sau cum dracu s-or mai fi numit ele....solenze si alte balarii
    -iar acum se repeta povestea cu Loganul,Sandero si alte cretinitati frantzuesti....si timpul trece.....si romanii cumpara asemenea masini....si francezul face profit de pe urma prostilor.......si nimic nu se invata din experienta din pacate.

    CONCLUZIA FINALA DESPRE DACIA SI DESPRE ROMANICA NOASTRA:
    -a zis bine cineva ca amandoua par a fi ,,regulate, reshapate si cu gust de cauciuc,,.
    -pt criticile ulterioare....nu va suparati pe mine......am fost doar impartial si am analizat lucrurile la rece si cu calm....atata tot.
    0 0
  • brunetul
    DACIE romaneasca!
    DACIE....Dacia 1100 a fost prima...cea mai slaba firma romaneasca.oricum cele mai slabe masini sunt romanesti...si din toate toate toate toate etc. masini.. E CEA MAI SLABA MASINA SI CEA MAI LAUDAROASA MASINA.......
    0 2
  • de ale romanilor
    eu cred ca dacia logan e buna pentru oamenii care au un buget cat de cat ca sa isi poata permite o masina noua si noua si la un perti rezonabil .
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru