Dacia bate record dupa record in Franta

De Cornel Șocariciu
Publicat Vineri, 16.04.2010
Dacia Duster se bucura de un succes impresionant in Franta. Modelul constructorului din Mioveni a totalizat in primele doua saptamani ale lunii aprilie un numar de 5.000 de comenzi.

Esential

5.000 de unitati Duster au fost comandate de la inceputul lunii aprilie si pana astazi in Franta

Constructorul de la Mioveni a reusit un martie extraordinar in Franta, unde vanzarile Dacia au totalizat un numar de 16.640 de unitati. Odata cu lansarea lui Duster, piata auto din Franta a fost data peste cap. In primele doua saptamani ale lunii aprilie SUV-ul romanesc a primit 5.000 de comenzi, din care 1.500 de exemplare au fost comandate inainte de lansarea acestuia.

In prezent acesta este un nou record pentru piata din Franta si este stabilit de proaspatul membru din familia Dacia. Strategia celor de la Renault de a produce 320.000 de unitati Duster pe an se pare ca va deveni una castigatoare, modelul constructorului din Mioveni bucurandu-se, in prezent, de un enorm succes in Franta.

Fabrica Dacia din Mioveni are o capacitate de productie de 150.000 de exemplare Duster pe an, restul de 170.000 de unitati urmand sa fie produse in uzinele din Brazilia, Columbia, Rusia si India.

Via | Autosblog

Comentarii (4)

  • E normal
    Daca Logan si Sandero au fost cumparate destul de bine in Franta, Dusterul care e mai bine lucrat, va fi cumparat mai bine, parerea mea.
    Cat timp am stat sa completez niste formulare pentru a testa Dusterul, cateva minute, au fost deja vreo trei persoane care stateau sa faca comanda la unul din varful gamei. Asta se intampla intr-un orasel mic (40 mii de locuitori) din vestul Romaniei, imi dau seama ce se intampla in orasele mari ale Romaniei sau Franta, Germania, unde cred eu ca Dusterul va avea succes.
    Apropos de test: multumit de Duster, cu mici minusuri.
    10 0
  • Campulung Muscel
    De ce nu le fac la 40 km,unde exista infrastructura si oameni calificati ?
    1 0
  • @ flavius
    Nu ma indoiesc ca exista mana de lucru calificata la Campulung Muscel, dar ma indoiesc sa mai fii ramas ceva care sa arate a linie de productie
    3 0
  • BOGDAN M.
    BV
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru