Dacia introduce Logan Van si Pick-up in Europa

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 24.11.2008
Dacia isi extinde gama de modele in Europa prin introducerea vehiculelor comerciale usoare.

Dacia incearca sa exploateze la maxim potentialul gamei sale de vehicule low-cost in aceste momente de criza, cand productia stagneaza timp de 17 zile la uzina din Mioveni. Constructorul roman a anuntat oficial ca isi va extinde oferta europeana prin introducerea in tarile Batranului Continent a gamei sale de vehicule comerciale usoare, mai exact Logan Van si Logan Pick-up.

Ambele variante de caroserie se vand deja la noi in tara si pe piata din Bulgaria, Logan Van din februarie 2007 si Logan Pick-up din martie 2008.

Logan Van dispune de un volum de incarcare de 2.5 metri cubi si permite o incarcare mai usoara multumita prezentei portierelor spate. La randul sau, Logan Pick-up ofera o bena de 1.8 metri lungime si o capacitate de incarcare de 800 de kilograme. De asemenea, pick-up-ul romanesc ofera si un spatiu de depozitare de 300 de kilograme in spatele scaunelor.

Ambele vehicule comerciale vor fi propulsate de gama de motorizari prezenta si in Romania, fie ca e vorba de optiuni pe benzina fie ca e vorba de optiuni diesel.

Gama eco2 a constructorului roman va fi si ea prezenta cu motorizarile dCi de 1.5 litri si 70 respectiv 85 de cai putere.

Cele doua modele Dacia vor fi disponibile in Europa cu o garantie de trei ani sau 100.000 de kilometri.

Comentarii (2)

  • iulian dacia
    spatiu in spatele scaunelor
    spatiu de depozitare de 300 de Litri in spatele scaunelor. si ele se exporta si in strainatate... de... demult
    0 0
  • mda
    Au trecut de la cazane de tuica la cazane industriale;am vazut ca au shi capace de cola...sandero-i zice
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru