Dacia si Renault, separat in Europa de Vest?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 08.01.2008
Vanzarile peste prognoze ale Dacia in Europa de Vest vor face ca marca romaneasca sa primeasca unele showroom-uri proprii.

Esential

32.637 de unitati din gama Logan a vandut Dacia in Franta in 2007

Showroom-urile Dacia s-ar putea separa de cele Renault in Europa de Vest. Noua strategie a fost dezavluita de patrick Blain, director comercial global Renault, care sustine ca este foarte posibil ca cele doua marci sa fie despartite in showroom-uri in urma succesul inregistrat de Dacia in Occident. Marca romaneasca a vandut doar in Franta in 2007 32.637 de masini.

"Inca de la relansarea Dacia am decis ca marca romaneasca sa dispuna de showroom-uri autonome in Europa Centrala si de Est in conditiile in care am prevazut volume de vanzare semnificative pe aceste piete. In schimb, in Europa de Vest nu stiam care va fi reactia publicului, astfel ca am decis sa plasam colturi Dacia in showroom-urile Renault. Rezultatele sunt insa superioare previziunilor noastre iar odata cu lansarea lui Sandero si a pick-up-ului vom trece chiar la o viteza superioara. Firul rosu va trebui insa sa ramana la nivel low-cost in termeni de produs, utilizare si distributie", sustine patrick Blain.

Taguri: Dacia, Renault

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru