Dacia verifica Logan-urile produse pana in 2007

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 18.01.2008
Toate Logan-urile produse pana in 2007 vor fi supuse la un control anticoroziune.

Esential

102.062 unitati Logan a comercializat in 2007 Dacia in Romania.

Dacia va efectua un control anticoroziune la toate modelele Logan berlina produse pana la inceputul anului 2007. Motivul oficial anuntat de producator se refera la existenta unor puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule. Verificarile vor fi efectuate cu ocazia viitoarei revizii.

"Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de patrunderea apei prin pasajele rotilor spate ca urmare a unor operatiuni imperfect realizate in cursul procesului de fabricatie (aplicarea de mastic si/sau pozitionarea unui obturator). Actiunile corective au fost deja aplicate in uzina pentru asigurarea celei mai bune calitati de fabricatie, mai ales in momentul aplicarii de mastic, operatiune care necesita dexteritate", se arata intr-un comunicat al constructorului auto, citat de Mediafax.

Daca in urma verificarilor sunt descoperite puncte de oxidare, atunci se va injecta suplimentar ceara protectoare in anumite portiuni ale caroseriei. Posesorii masinilor vor fi instiintati printr-o scrisoare de operatiunea de service, care va fi gratuita.

Dacia nu precizeaza numarul modelelor Logan berlina vandute in Romania pana la finele anului 2006.

Taguri: Dacia, Logan, MCV

Comentarii (83)

  • Andrei
    Inteligenta miscare...
    ... daca nu o faceau acum, erau nevoiti sa inlocuiasca parti de caroserie peste ceva timp(zic asta in necunostinta de cauza, nu stiu daca ofera ceva ani garantie la caroserie)
    0 0
  • Dragos
    Logan
    In felul asta Dacia spre sa acopere unele defecte de fabricatie.Pt. Andrei: La caroserie Dacia oferta 6 ani garantie
    0 0
  • catalin
    prea tarziu
    Din cauza faptului ca apa a patrufns in zonlele sensibile e aproape imposibil ca reparatia ulterioara sa dea rezultate si probabil in timp efectul va fi acelasi.Asa ca posesorii de Logan vor mai fi inca o data pacaliti de serviciile si calitatea oferite de Dacia. Deoarece am lucrat la un concesionar Dacia va pot sune ca masinile vin ruginete si dupa 2 ani. De precizat faptul ca VOPSEAUA ARE 6 ANI GARANTIE , CAROSERIA IN SA NUMAI 2
    0 0
  • redundant
    iasteti
    desteapta mutarecu ocazia asta mai pot repara si alet defecte de fabricatie, pentru a nu le sati lumea in cap (daca exista)
    0 0
  • GoLan
    la un numar atat de mare sa zicem ca 25-30 % dintre masinile fabricate au aceasta problema. este o mare PROBLEMA. eu ca simplu cetatean care nu are o masina proprie poate m-ash fi gandit sa imi cumpar un logan. dar acum cu siguranta nu ash mai face-o din aceasta cauza. pentru mine cel putin credibilitatea in dacia Lgan a scazut foarte mult. cine stie cate defecte de productie si ce rezistenta este pe parcursul anilor. nu cumperi o masina sa e folosesti de ea doar 2-3 ani. unii isi cumpara cu gandul de a o pastra multa vreme. este masina omului de rand. imi pare rau pentru ei..sper ca urmatoarele modele Dacia sa fie mai reusite.
    0 0
  • golan de un ban
    mda.....hai sa va vad cei cu loganu' care sariti la orice comentariu sa-i luati apararea, acum unde sunteti?? ca pe strada astia cu golanu sunt cei mai smecheri,fac mari raliuri cu saraca masina...Mai supraestimati-o si acum...
    0 0
  • rugina..
    cu atata rugina parerea mea ca ar trebui sa mergeti mai grijuliu cu masina. daca eu as avea logan asta ar insemna sa incerc evitarea pe cat posibil a gropilor..sa merg f incet sa nu bruschez puntea spate..sa evit baltile sa nus e agraveze problema [sa nu se ude rotile in principiu] ma rog..intr-un cuvant e masina de mers numa vara cu ea [dak asa sta problema]. si totusi as avea o sugestie..incertati guma de mestecat pentru astuparea gaurilor alora, cred ca e mai rezistenta.
    0 0
  • Dumitru
    Dan,
    Vad ca te bucuri tare de tot. Inca un romanas vajnic care aplauda cu satisfactie scufundarea propriilor corabii...
    0 0
  • bogdan
    astia suntem frate..
    nu a inventat Dacia rechemarea la service pentru defecte de fabricatie..atat am vrut sa spun!
    0 0
  • multi smecheri pe lumea asta ... la cate rechemari s-au facut la firme mai cu renume si cu probleme mai dureroase (directie, frine etc) as tace din gura cand stiu ca am un aseize la mina a cin'spea.macar au recunoscut si asta inseamna ca lucrurile se misca inspre mai bine.
    0 0
  • Logan
    Modelul Logan SPORT pe care am inceput sa il vedem pe strazi si este echipat cu geamuri fumurii,toba sport-de zgomot,bara daia "smechera" cum au aia de la BGS modificandu-i aerodinamica in sensul bun,sigla pe portbagaj BMW M5,stiker pe luneta "am cu ce!!" o suferi de aceasta afectiune ca sa stim si noi muritorii de rand daca tragem pe dreapta cand apar ei??
    0 0
  • posesor de cielo
    cacateai pe el de sifonier
    cat de prost sa fii sa dai 7500 pe logan
    0 0
  • gicatt
    pt.ms-ul de la 18.01.2008/15.50 raspuns.....
    trebuie sa fi prost de 7500....sau poate si mai mult.
    0 0
  • pt desteptii de mai sus
    eu
    cat de bou trebuie sa fii sa dai 20000 de E pe un opel? NU am logan, am 2 opeluri si mi-au scos peri albi amandoua. Au vecinii loganuri si nu au pb cu ele.
    0 0
  • de luci
    vorbe fara sens de la romani
    voi astia care scrieti pe aici mai bine ati face un lucru util si nu v-ati mai pierde timpul degeaba.Tot astia va plangeti care nu aveti bani sa va cumparati o masina si tot voi sunteti cu gura sparta.Va vad eu anu asta ce faceti,ca o dati in bara ca RAR-ul nu mai omologheaza masini euro3 de dincolo,si atunci ce faceti ajungeti la trabant daca se va refabrica.SUNT PROPRIETAR DE LOGAN SI E CEA MAI FAINA MASINA CE AM CONDUS-O VREODATA,ECONOMICA SI USOR DE INTRETINUT.CAM ASTA E MASINA PENTRU UN ROMAN DE RAND ASA CUM SUNTEM TOTI.NU VA MAI CACANITI PE AICI CU COMENTARII DIN ASTEA CA NU SUNTETI PATRONI SA VA PERMITETI UN FERRARI.cRED CA AM DREPTATE.sI LA URMA URMEI TOATE MASINILE SE STRICA,SI LE REPARI.nIMIC NU TINE O VESNICIE.NUMAI CA LOGANUL ESTE USOR DE INTRETINUT.dISPARETI D-AICI SA NU VA MAI VAD CU PORCARII DIN ASTEA DESPRE LOGAN.MAI BINE DORMITI IN TIMPUL ASTA CA VORBITI TOT ASTIA CARE NICI MACAR N-ATI CONDUS UN LOGAN,SAU MACAR SA AVETI VREUNUL ASA CEVA
    0 0
  • cosmin
    Domnule luci-mucii cred ca matale nu ai mers si cu o alta masina mai sus de Renault sau Dacie.Cum ca vorbesc altii airea ca nu au ce face asta e adevarat.
    0 0
  • @frustratu de deasupra.
    ce ai mai..te-a inundat vecinu? ce te agiti asa. rar-ul in primul rand nu mai omologheaza masini NOI cu norma de poluare euro 3..nu cele second. si apoi loganul e prost..prefer un cielo [merge si arata mai bine..chiar daca e conceput prin 92-93]. vorbesti si te agiti fara sens
    0 0
  • dragos_bv
    corect
    in primul rand subscriu la ce a zis mai sus luci!Sunt posesor de logan.Recunosc ca pana acum vreo 6 luni nici eu nu agream logan-ul.Chiar la un moment dat am vrut sa iau Solenza SH decat Logan nou.Si am ales cea de-a doua varianta.Sunt super multumit,este usor de intretinut, nu se mai pune problema cum si-o pun "nostalgicii" ... "bai frate.... e dacie... " .Dar totusi sa raman la subiect k as mai avea multe de zis pe tema asta, terminatii care vorbesc in necunostinta de cauza!Mergeti la un drive test intai, vorbiti cu taximetristii...etc.. apoi sa va faceti o parere! In legatura cu acest control anticoroziune... mi se pare foarte ok faza,lucrez si am lucrat in Autootive, si stiu ce inseamna.Daca va amintiti de Mercedes A Classe ... cand le-au retras pe toate de pe piata din cauza instabilitatii in curbe... asta inseamna evolutie! Recunosti greseala si iei masuri s-o remediezi.Dar unii "bivoli" cu gandire nostalgica ahtiati dupa manele,telenovele si talkshow-uri cu restu' de inculti din tara asta care fac rating... sa speram ca or sa dispara.Deja am vazut destui si pe aici prin comment-urile astea!Pentru restul care nu se incadreaza in categorie respect!
    0 0
  • :))..adminii astia..sau vreun hacker ;)..mda tare faza :)))))))
    .
    0 0
  • Subiect
    Text*
    0 0
  • banc prost..
    te rog nu imi fura identitatea.. [pentru cel de mai sus cu bancul]
    0 0
  • lol
    nu ti=o fur dar tot manu ma cheama si pe mine,acuma ce vrei sa fac?
    0 0
  • mircea
    lumea vorbeste in general datorita barfei tipic romanilor
    buna ziua nu sunt posesor al vreunui automobil dacia logan , dupa parerea mea , este o masina apropiata de anumite standarde dar evident creata pentru estul europei. Degeaba se aduc atatea critici la acest automobil deoarece raportul pret calitate este zic eu foarte bun. Automobilul ca design si performante este mai bun ca orice "cielo" (un comentariu de mai sus)la care dupa 2 mii de km schimibi injectoarele si mai bun ca orice harb gen golf 3 si alte cazane de 60-70 de cai de care poti lua la banii astia cu sute de mii de km si becul avarie de motor aprins....dar evident probabil "am golf 4 " dar ca ai un motor de 75 de cai pe el nu mai conteaza.....ca un logan de 1.6 te taie de nici nu-l vezi...ce sa mai zik de cel de 1.6, 16v sau dieselul de 85 de cai. Masinile sunt fiabile....am facut test drive inclusiv cu cel de 1.4 care e mai lenes....solenza lui tata il rupe...dar sa lasam asta deoparte. Ce alternative ai mai avea? opel astra 1.7 dti? o masina care un oltcit bun 12 trs o taie pe sosea? sau....., deci concluzia mea ca inainte de a-ti lua o masina adusa din afara doar ca e "straina" (conceptia taranilor) ca apoi sa vinzi din casa ca sa o repari..... mai bine iei o autohtona care iti ofera tot felul de garantii si gratuitati...piese gasesti repede ....si nu foarte scumpe...iar pentru impatimitii tuningului...din logan poti face racheta....(depinde de model)si evident cu bani ...ex (1.5 dci 130cp in cluj) sa vad eu ce 1.9 tdi de 90 , 116 respectiv 140 cp sta in fata lui deoarece loganul are....1 tona si "umpik" iar un passat sau golf au umpik mai mult....greutate...apoi "siguranta" ....daca intri cu 90 in pom cu un passat cu toate airbaguile si sistemele posibile prea bine nu il vad pe ala...dar el pe mine veci nu va mai vedea...discutia e relativa si probabil aberanta..dar.... sa nu criticam lucruri care probabil nu suntem in cunostinta d cauza si "doar le-am auzit" datorita invidiei vecinului de la 4 care are un colf 2 coclit... sau ceva de genu'ideea de baza e scopul , necesitatea..
    0 0
  • voi astia care scrieti pe aici mai bine ati face un lucru util si nu v-ati mai pierde timpul degeaba.Tot astia va plangeti care nu aveti bani sa va cumparati o masina si tot voi sunteti cu gura sparta.Va vad eu anu asta ce faceti,ca o dati in bara ca RAR-ul nu mai omologheaza masini euro3 de dincolo,si atunci ce faceti ajungeti la trabant daca se va refabrica.SUNT PROPRIETAR DE LOGAN SI E CEA MAI FAINA MASINA CE AM CONDUS-O VREODATA,ECONOMICA SI USOR DE INTRETINUT.CAM ASTA E MASINA PENTRU UN ROMAN DE RAND ASA CUM SUNTEM TOTI.NU VA MAI CACANITI PE AICI CU COMENTARII DIN ASTEA CA NU SUNTETI PATRONI SA VA PERMITETI UN FERRARI.cRED CA AM DREPTATE.sI LA URMA URMEI TOATE MASINILE SE STRICA,SI LE REPARI.nIMIC NU TINE O VESNICIE.NUMAI CA LOGANUL ESTE USOR DE INTRETINUT.dISPARETI D-AICI SA NU VA MAI VAD CU PORCARII DIN ASTEA DESPRE LOGAN.MAI BINE DORMITI IN TIMPUL ASTA CA VORBITI TOT ASTIA CARE NICI MACAR N-ATI CONDUS UN LOGAN,SAU MACAR SA AVETI VREUNUL ASA CEVA
    0 0
  • ok :))
    Manu
    tu esti manu si eu Manu [cu m mic tu..eu cu M mare]am indurat prea multe injuraturi sa te las pe tine sa iei toata gloria acum :))..
    0 0
  • k
    scz de inconveniente,si apropo LOGAN nu vi-l baga nimeni pe gat va place buy it,nu va place buy SH!
    0 0
  • @mircea
    ma rog..faza cu cielo era o gluma. pacat ca nu te-ai prins. eu am o sckoda de 115 si un megane benzina de 110 masini de servici. clar nu sunt un frustrat cu golf2 sau 3. uite..cu un golf3 de 75 cp eu am facut logan cu motor de 1.5 75 cai. asa k se poate..si e masina veche, e din 93..pe cand loganu e nou. golfu2 sau 3 ce e dret se conduce ca o carutza pe langa logan. deh e vechi. e doar o problema ca nu imi place si nici altora :d
    0 0
  • inca ceva :))..
    loganu e bun la un lucru..frate are frane!! alea sunt belea..chiar ingheatza masina pe asfalt! :)
    0 0
  • Marius
    am si eu o problema
    Loganu e foarte prost,anu trecut mergeam dinspre BUC spre constanta si a facut pana pe A.SOARELUI si dupa asta am vandut'o si mi-am luat passat sh care a facut si el pana si l-am vandut si pe el,imi puteti recomanda o masina fiabila care sa nu faca pana?Multumesc anticipat
    0 0
  • ALX CT
    @marius
    Prietene chiar ai o problema,si crede-ma nu e de la masina,iti sugerez o consultatie la psiholog.!
    0 0
  • @ marius
    draga marius. uite pe mine m-a uimit tragedia ta. chiar am ramas putin socat. cum sa faci pana cu o masina. asta e culmea. doamne .. deci eu nu imi pot imagina. si am cautat indelung o solutie la problema ta. draga marius ti-o spun cu mana pe inima si cu toata dragostea sufleteasca si toate celelalte sentimente..cred ca ar fi dine sa iti iei o carutza..aia am aflat eu ca nu face pana :)..of ce bine imi pare ca te-am ajutat. cat despre logan..cui ii pasa :)) mie nu..e doar o alta masina :p
    0 0
  • Anonimmus
    Opel
    Cel cu opelul! Pai nu-ti cumpara second de-afara, masina care e deja forjata la maxim
    0 0
  • MARIUS!!!!
    uite marius ce de prieteni ai..nu te face sa te simti..gay? [vesel..fericit] :)..uite lumea te ajuta..e bine marius? te simti ajutat? mai vrei marius? ..daca raspunzi da ins k esti sadomaso..si cu probleme de psihic :))..trist!!
    0 0
  • george
    Bai mircica tu te auzi ce zici.Citeste ce ai scris.Cum zicea si Manu(cu M mare) eu am vazut un Golf 2 diesel pe autostrada care a pisat Logan de 1.4 asa fara prea mari eforturi aa juns la 160 cu un fum mare este adevarat mult mai repede ca logan.Prostii nemtii astia desteptii rumanii.P.SMai merge-ti dracu si cu alte masini chiar daca au 10 ani nu numai cu Renault>Logan
    0 0
  • :)) @boschete
    unde ai vzt ma poza? :))..baga si tu linku sa vada si ochii nostrii ce drq esti chitros ti numa pt tine :))))
    0 0
  • re
    lasati loganul in pace ca e masinuta buna si ieftina.intr-adevar exista "LOGAN SPORT autohton" din nefericire ca si alte exemplare.la noi vei modele "sport autohtone" din toate categoriile.le vedeti pe strada mercedes,bmw,audi.... in fond si la urma urmei taranu tot taran e chiar si intr-o masina straina nu numai in logan.diferenta este cat de bogat e taranu, ori are astra la 200.000 din germania pe care a dat mai putin decat pe logan,ori are logan, ori a dat norocul peste ele si are masina smechera pe care o "tuneaza".nu loganul e problema, mentalitatea asta cretina de rahat. un lucur este bun, macar iti poti da seama de om dupa masnina. nu prea arata a om civilizat si destept unu cu o mie de stikere si luminite pe masina nu?!sincer sa va spun la mine in firma pentru angajati intentionez sa cumpar logani, raportul pret/intretinere/fiabilitate este excelent.bafta.
    0 0
  • aleluja!!
    mare dreptate..stikere si alte kkturi :))..chiar iti pasa? interactionezi cu persoanele alea? e vorba de educare nationala..si daca nu consideri ca un led albastru e jmecher pus in locul pozitiei..ins k nu esti un roman de rand..esti un roman evoluat..occidentalizat :))..sau cum s-o zice. bv tie.cei pe care i-ai enumerat mai sus draga radu..nu e vina lor ca sunt asa..si trebuie sa ii intelegem si sa ii ajutam [daca se poate]. uite..eu am vazut azi niste tigani cu un audi80 care ascultau la maxim in masina muzik clasica :)))..era mai mult decat penal...era ..colosal de penal !!! eu am ramas masca. ma rog..poate ei erau intr-un vast si amplu proces de culturalizare :)) [si nu am inteles eu ideea]..culturalizau masele adik pentru ks e auzea muzik aia in toata intersectia :))
    0 0
  • george
    legat de taranisme am vazut un logan rosu aici la univ. langa ambasada americii doamne ce kkt imi vine sa borasc cand il vad.o sa vin iar cu masina la servici cu riscu de a nu gasi loc de parcare numai sa nu mai vad mizeria aia
    0 0
  • Anonymus
    Logan, logan..
    Ba nene, ce aveti cu Renault-urile si Loganu'?Nu pot sa va inteleg pe astia amatorii de 1.9tdi din 2002, nu numai dacia sau renault au defecte, toate masinile au cate un defect, uitati-va si voi pe forum-uri de specialitate si vedeti acolo probleme adevarate, uitati-va ca la opel la 120-140.000 km poti sa il pui pe butuci, la passat k dsg-u e prafSpuneti-mi si mie ce masina mai poti cumpara cu 8000 euro, in care sa incapa 5 persoane foarte bine, un portbagaj mare, un comfort oarecare, consum redus, o oarecare garantie oferita de producator, etc...Asa ca nu va mai cacati atata pe voi cu loganu, dak in afara cresteau cainii cu covrigi in coada nu isi mai luau taximetristii Loganuri, Clio, etcIntradevar sunt si unii pe sosele, care se cred Stapanii Soselelor cu un logan 1.4mpi, fara aer conditionat...
    0 0
  • andrei
    aaaa
    Ba nene, ce aveti cu Renault-urile si Loganu'?Nu pot sa va inteleg pe astia amatorii de 1.9tdi din 2002, nu numai dacia sau renault au defecte, toate masinile au cate un defect, uitati-va si voi pe forum-uri de specialitate si vedeti acolo probleme adevarate, uitati-va ca la opel la 120-140.000 km poti sa il pui pe butuci, la passat k dsg-u e prafSpuneti-mi si mie ce masina mai poti cumpara cu 8000 euro, in care sa incapa 5 persoane foarte bine, un portbagaj mare, un comfort oarecare, consum redus, o oarecare garantie oferita de producator, etc...Asa ca nu va mai cacati atata pe voi cu loganu, dak in afara cresteau cainii cu covrigi in coada nu isi mai luau taximetristii Loganuri, Clio, etcIntradevar sunt si unii pe sosele, care se cred Stapanii Soselelor cu un logan 1.4mpi, fara aer conditionat...
    0 0
  • vasile_..._lung
    ;
    Dacia va efectua un control anticoroziune la toate modelele Logan berlina produse pana la inceputul anului 2007. Motivul oficial anuntat de producator se refera la existenta unor puncte de oxidare in pasajele rotilor din spate ale anumitor vehicule. Verificarile vor fi efectuate cu ocazia viitoarei revizii. "Aceste puncte de oxidare localizate sunt legate de patrunderea apei prin pasajele rotilor spate ca urmare a unor operatiuni imperfect realizate in cursul procesului de fabricatie (aplicarea de mastic si/sau pozitionarea unui obturator). Actiunile corective au fost deja aplicate in uzina pentru asigurarea celei mai bune calitati de fabricatie, mai ales in momentul aplicarii de mastic, operatiune care necesita dexteritate", se arata intr-un comunicat al constructorului auto, citat de Mediafax. Daca in urma verificarilor sunt descoperite puncte de oxidare, atunci se va injecta suplimentar ceara protectoare in anumite portiuni ale caroseriei. Posesorii masinilor vor fi instiintati printr-o scrisoare de operatiunea de service, care va fi gratuita. Dacia nu precizeaza numarul modelelor Logan berlina vandute in Romania pana la finele anului 2006.
    0 0
  • sa fie chiar atat de rau?
    Eu n-am Logan, dar chemarea in service este o chestie de civilizatie si de asumare a responsabilitatii producatorului. Si inca ceva Logan-ul este un autoturism nou si e normal sa apara probleme. Si pentru Manu cu "M": Nici Toyota nu-ti mai cumperi? Nu de alta dar si astia au rechemat la greu in service anul trecut. Sunt acrii tare strugurii astia cand nu poti sa ajungi la ei...
    0 0
  • Doamne ce de experti
    buna ziua nu sunt posesor al vreunui automobil dacia logan , dupa parerea mea , este o masina apropiata de anumite standarde dar evident creata pentru estul europei. Degeaba se aduc atatea critici la acest automobil deoarece raportul pret calitate este zic eu foarte bun. Automobilul ca design si performante este mai bun ca orice "cielo" (un comentariu de mai sus)la care dupa 2 mii de km schimibi injectoarele si mai bun ca orice harb gen golf 3 si alte cazane de 60-70 de cai de care poti lua la banii astia cu sute de mii de km si becul avarie de motor aprins....dar evident probabil "am golf 4 " dar ca ai un motor de 75 de cai pe el nu mai conteaza.....ca un logan de 1.6 te taie de nici nu-l vezi...ce sa mai zik de cel de 1.6, 16v sau dieselul de 85 de cai. Masinile sunt fiabile....am facut test drive inclusiv cu cel de 1.4 care e mai lenes....solenza lui tata il rupe...dar sa lasam asta deoparte. Ce alternative ai mai avea? opel astra 1.7 dti? o masina care un oltcit bun 12 trs o taie pe sosea? sau....., deci concluzia mea ca inainte de a-ti lua o masina adusa din afara doar ca e "straina" (conceptia taranilor) ca apoi sa vinzi din casa ca sa o repari..... mai bine iei o autohtona care iti ofera tot felul de garantii si gratuitati...piese gasesti repede ....si nu foarte scumpe...iar pentru impatimitii tuningului...din logan poti face racheta....(depinde de model)si evident cu bani ...ex (1.5 dci 130cp in cluj) sa vad eu ce 1.9 tdi de 90 , 116 respectiv 140 cp sta in fata lui deoarece loganul are....1 tona si "umpik" iar un passat sau golf au umpik mai mult....greutate...apoi "siguranta" ....daca intri cu 90 in pom cu un passat cu toate airbaguile si sistemele posibile prea bine nu il vad pe ala...dar el pe mine veci nu va mai vedea...discutia e relativa si probabil aberanta..dar.... sa nu criticam lucruri care probabil nu suntem in cunostinta d cauza si "doar le-am auzit" datorita invidiei vecinului de la 4 care are un colf 2 coclit... sau ceva de genu'ideea de baza e scopul , necesitatea..
    0 0
  • Mihai SLOBOZia
    in primul rand subscriu la ce a zis mai sus luci!Sunt posesor de logan.Recunosc ca pana acum vreo 6 luni nici eu nu agream logan-ul.Chiar la un moment dat am vrut sa iau Solenza SH decat Logan nou.Si am ales cea de-a doua varianta.Sunt super multumit,este usor de intretinut, nu se mai pune problema cum si-o pun "nostalgicii" ... "bai frate.... e dacie... " .Dar totusi sa raman la subiect k as mai avea multe de zis pe tema asta, terminatii care vorbesc in necunostinta de cauza!Mergeti la un drive test intai, vorbiti cu taximetristii...etc.. apoi sa va faceti o parere! In legatura cu acest control anticoroziune... mi se pare foarte ok faza,lucrez si am lucrat in Autootive, si stiu ce inseamna.Daca va amintiti de Mercedes A Classe ... cand le-au retras pe toate de pe piata din cauza instabilitatii in curbe... asta inseamna evolutie! Recunosti greseala si iei masuri s-o remediezi.Dar unii "bivoli" cu gandire nostalgica ahtiati dupa manele,telenovele si talkshow-uri cu restu' de inculti din tara asta care fac rating... sa speram ca or sa dispara.Deja am vazut destui si pe aici prin comment-urile astea!Pentru restul care nu se incadreaza in categorie respect!
    0 0
  • LOGAN
    la un numar atat de mare sa zicem ca 25-30 % dintre masinile fabricate au aceasta problema. este o mare PROBLEMA. eu ca simplu cetatean care nu are o masina proprie poate m-ash fi gandit sa imi cumpar un logan. dar acum cu siguranta nu ash mai face-o din aceasta cauza. pentru mine cel putin credibilitatea in dacia Lgan a scazut foarte mult. cine stie cate defecte de productie si ce rezistenta este pe parcursul anilor. nu cumperi o masina sa e folosesti de ea doar 2-3 ani. unii isi cumpara cu gandul de a o pastra multa vreme. este masina omului de rand. imi pare rau pentru ei..sper ca urmatoarele modele Dacia sa fie mai reusite
    0 0
  • YUBIYUBI
    ?
    cu atata rugina parerea mea ca ar trebui sa mergeti mai grijuliu cu masina. daca eu as avea logan asta ar insemna sa incerc evitarea pe cat posibil a gropilor..sa merg f incet sa nu bruschez puntea spate..sa evit baltile sa nus e agraveze problema [sa nu se ude rotile in principiu] ma rog..intr-un cuvant e masina de mers numa vara cu ea [dak asa sta problema]. si totusi as avea o sugestie..incertati guma de mestecat pentru astuparea gaurilor alora, cred ca e mai rezistenta
    0 0
  • nu va legati d logan fratilor
    Am un 1.4 chiar din prima seriesi fac zilnic cu el test drive. Merge de rupe pamantul. Pe unde intra doar tractorul, loganul merge fara probleme. Cu cauciucuri de iarna am mers pe unde alte masini stateau. Asa ca sssssttt.
    0 0
  • masina romaneasca
    am citit pareri pro si contra si am ajuns la urmatoarea concluzie: loganul e o masina cu + si - ca oricare alta, au mai fost chemate si altele la asa zise verificari, poate nu e nimic, poate e praf in ochii nostrii ca vezi tu fabrica are grija de noi si ne repara masinile gratis, puh, nu cred. ceea ce nu vrea nimeni sa inteleaga e ca loganul oricum nu mai e masina romaneasca, gata fratilor, romanii nu mai au masina autohtona, ultima a fost solenta asa ca mult praf ptr nimic; p.s. eu unul am sarit peste generatia golan, am o solenta si un clio, ambele noi si prim proprietar, sincer, nu as da solenta nici macar pe clio; si apropo golanii ptr taxi, politie, armata etc. sunt comenzi speciale, deci atentie......
    0 0
  • Dan Craciun
    Logan vs opel
    Pentru toti de mai sus nu mai sariti la gatul loganului. Este o masina foarte rezistenta si am vazut asta cu ochii mei. Ma alatur domnului care a scris mai sus despre Opel. Am un opel astra H, o mare procarie de masina. Caseta de directie a inceput sa bata, amortizoarele scartaie, toate plasicele in masina fac ca toti dracii. Si vorbim aici de masina de minim 13.500 euro de la care se zice ca ai pretentii. Sincer prefer sa dau 7500 pe logan cu toata rugina lui.
    0 0
  • cateva questii !!
    "Manu", pentru cultura ta generala, la care faci apel, "CIELO" a fost lansat in premiera in romania("r" mic), in 1995.Pana in anul 1996, cam prin sep-oct. , a fost in parte fabricat in tara si importat din Corea de Sud.Foarte fiabila, dar nu trebuie sa fie un element de referintza nici-de-cum(e cool nu ?!).Logan ar trebui sa fie o masina cinstita.Mai fratilor, eu sper ca astia nu o sa se p..e pe noi, nu ne vor umili, nu ne vor trata ca pe niste slugi, prosti, idioti, tocmai buni de manipulat oricand, daca hotaram sa ne riscam la un Logan autohton.Tare as dori sa vad, pana la capat, respect pentru client, asa roman(cu "r" mic), cum suntem si care-si baga toata increderea si economiile(ori ratele), intr-un produs romanesc(as dori sa scriu cu "R" mare).Pe bune mai oameni buni, pe bune !!!
    0 0
  • pt Dumitru...
    Te-ai gandit vreodata ca e posibil sa scriu un comment si sa nu fiu in Romania...? Am scapat de mult din tara aia de ***** Asa ca dragul meu te las pe tine sa fii capitanul corabiilor...
    0 0
  • io77nut
    ULEI LA DISTRIBUTIE
    de ce nu au chemat si loganurile care au avut probleme la scurgerile de ulei de la distributie?(simeringul de SINTEROM) Am fost cu ea la service de 4 ori si mi-au umplut-o de mastic pe la suruburi ca apoi, dupa ce am sunat la vocea clientului, sa-i faca reparatia pe care ar fi trebuit sa o faca din prima(simeringul de SINTEROM inlocuit). Astept sa vedem daca mai curge....RUSINEEEEEEEEE!!!STIU de ce spun asta pt ca atunci cand am fost la service in Pitesti m-au intrebat in ce perioada a fost fabricata? si a fost un lot din august pana in oct cu problemele astea!!!
    0 0
  • io77nut
    ULEI LA DISTRIBUTIE
    PERIOADA SPECIFICATA ESTE DIN ANUL 2006
    0 0
  • LOGAN?
    Aici v-ati dat cu parerea toti cei care aveti un logan.Stiti ce...tot masina agricola ramane,are o fata de tractor "made in china"si decat sa ne credem domni mai bine ne-am pune sapele in ea ca acum incap si fara portbagaj deasupra si ne-am ocupa putin de agricultura ca prea le aducem pe toate de afara.Cat despre nume:logan-taran
    0 0
  • SOFERUT
    LOGAN VS SH
    Am cumparat un Logan nou diesel de 85 CP in septembrie. A inlocuit un Land Rover din 2003 in famile. De ce sunt multumita de schimb_ Pt ca loganul consuma 5%, celalalt10%. Nu a fost singura masina straina SH pe care am avut o.L+am cumparat pt ca am SERVICE 24 din 24, nu trebuie sa alerg de la un servce la altul , sa platesc constatarea si sa astept zile in sir dupa piese , dupa care sa constat ca nu sunt bune la modelul meu... Pot ramane in pana linistit , fara sa ma ingrijorey ca platesc milioane pe tractari si chestii de astea . In rest , ramane Dacia pe care o stim cu totii , bate ceva in portbagaj , apoi in usa s.a.m.d. Eu mi=am adus personal masinile din Germania si pot sa va soun ca SH e o loterie , la care , de obicei pierzi , intrucat piata germ a handlerilor e dominata de turci si ale minoritati care nu iti vor spune in veci nimic despre masina cumparata. Ca de garantie...
    0 0
  • puiuart
    rugina
    -Eu deja am avut probleme cu rugina la 2 ani si am observat ca mai apare intr-un loc la portiera. Prima am rezolvat-o cu mici discutii la un service agreat de Dacia (am facut poze, trimis mailuri etc))cu cealalta astept sa vina primavara, dar daca tot ne cheama la service... Recomand marcile care au tabla galvanizata ele avand garantia 12 ani. Asta este, din alte puncte de vedere nu am reprosuri
    0 0
  • Logan pt politie.armata etc
    domle CATA sa sti ca, masinile Logan pentru politie, armata si ce mai zici tu acolo nu sunt deloc comenzu speciale cum zici tu, sunt masini de serie , chiar majoritatea au fost adunate de la Dealeri Dacia din tara pentru a putea onora comanda de 6000 buc pt politie....deci una din acele masini puteau fii proprietatea orcaruia...asa ca mucles cu minciunile astea.... si pentru toti capii care scrie prosti aici sa nu mai vb decat daca au avut Logan....( nici mie numi place BUGATI VEYRON ..am auzit ca sunt proaste, consuma mult, nu le poti controla ..si mai costa si 1,5 mil euro...asa ca mai bine nu-mi cumpar BUGATI)..pa
    0 0
  • Pt dan care scrie de dincolo
    D.l DAN crei ca daca ai plecat din tara suntem invidiosi?...din contra ne bucuram tare mult de aceasta selectie " naturala' ... scapam de toti cei care nu sunt in stare sa se descurce la ei in tara, merg dincolo sa fie sluga unui strain.....felicitari...si nu ne e dor de cei ca tine...laudarosiii si nestiutoriii....
    0 0
  • Logan VS Golf V SH
    Am avut un Logan timp de 3 ani...nu am avut nici o problema cu el....acum mi s-a urcat si mie la cap sa-mi vand Loganu ( doamne ce prostie am facut) sa scot un credit si sa iau un Golf V SH...care ma manaca cu ziel....1. motor 1.6 manca 10 -12 % oras, 2. se aprin deculetele in bord la ca un brad de craciun ( airbaguri, servo etc..), 3. asigurarea CASCO este = cu o rata la LOGAN....ce mai fratilor...asta este prostia la romaniii...FALA.....apropo stici ce masina are Jonny DEEP ? care castiga milioane de euro la un film...?..... AVEO....multumesc
    0 0
  • Logan 1.6 la 210Km/h
    http://www.youtube.com/watch?v=7Ezz_8ulnFo&feature=related
    0 0
  • Consum Logan DCI ....2.5%
    http://www.youtube.com/watch?v=ET6f1FP7I1Q
    0 0
  • Pt D.l DAN care e dincolo
    si care crede ca a scapat de Romania...( Romania a scapat de el defapt) si care poate stie engleza.. http://www.youtube.com/watch?v=kB0WOdV8TJ4
    0 0
  • Logan VS Audi A4 11 CP..
    http://www.youtube.com/watch?v=PJjaduwIlbA&feature=related
    0 0
  • Logan care face un Golf 4
    http://www.youtube.com/watch?v=SR4y6T5XY9I&NR=1
    0 0
  • Logan sau Chevrolet?
    Forumisti veterani sau ocazionali,Cu rate fel de fel (la banci) sau...plini de bani;Mai molcomi,intepati sau simpli carcotasi,Tarani sau ba,patroni sau la patroni slujbasiAcum ,cand vremurile s-au schimbat,Cand nu mai e nimicDin ce era...odat';Si cand zicala s-a ...optimizat,Tot haina face omul om ,precum...altoiul,pomul pom;Banul dicteaza tot ce faciDe la ce-mbraci si ce in gura bagi,Pana la discutatul...CE conduci.Dar cand sofatul e-o necesitateE viata,munca ta...Nu doar un moft...tunat, Ci chiar...prioritate,Cand ai familie si...rate,Parinti batrani ce stau departeSi te asteapta sa te vada...Si batranica ta masina Da semne clare de-obosealaSi-ai incercat...orice carpeala...E timpul sa te-orienteziSa cauti si sa cercetezi.Sunt hotarat cam...70 la suta,Sa zicem un Logan nr.ul patru.Sau...Chevrolet Aveo?Sunt curios.Ce sfat imi dati?Vreau unul pertinent,daca se poateNu unul insolent.Multam!
    0 0
  • wormostar
    si loganul si aveo is slabe la piese si costuri mari intretinere.Ce integ unii prin fiabilitate?un logan chel merita ced banii dar aveo e masina de concept americat si executata in coreea care is locul 2 in lume la productia auto.Daca ai 10000 E cupmarati un vw polo asa cum am facut eu sau daca te tin balamalele iati o skoda octavia tour.logan ruginit am mai vazut , nu ma mir, tabla romaneasca;(
    0 0
  • redriver
    logan sau chevr....
    eu am ales un ford fiesta de care sunt super incantat.............bafta in alegere!
    0 0
  • ford fiesta
    depinde pt ce cumperi masina...un ford fiesta nu poate satisface ceea ce poate Loganul...si poate e valabil si invers....
    0 0
  • :)))))))
    vorba aia .....place cumperi.....nuti place nu cumperi ....cu asta basta :D
    0 0
  • dragosh hummerro
    Pro si contra
    Parerile vor fi impartite tot timpul! fiecare are dreptul sa isi aleaga masina, sa isi cheltuie agoniseala cum ii doreste sufletelul!la fel ca banii, si opiniile sunt la fel de impartite!sunt pers care au avut contact cu masini mai bune ca dacia, atunci cand dacia nu era RESUSCITATA de renault!Unor astfel de persoane, le poti aduce 50 de loganuri! nu vor spune niciodata ca e buna, atat timp cat au avut si au parte de ceva mai BUN!(sa NU credeti ca LAUD ligheanul! NU !!! NU fac asta!)! dar...o pers care nu prea a avut parte de o masina mai veche, care avea optiunile si dotarile care le are ligheanul acum , si are contact dupa multi ani cu ligheanul...el da...el spune ca este ceva de vis! nu trebuiesc nici ei condamnati! NUMAI ca este mai mult decat deranjant si ENERVANT sa vina un posesor de lighean sa iti spuna ca NU exista masina mai buna ca ligheanul ,c a este rupta din rai si sa te faca in toate felurile!fiecare masina are plusurile is minusurile ei!eu am avut un vectra din 93, din 99 pana in 2003! am fost mai mult decat mutumit!i-am schimbat doar pompa de apa,telescoapele,cauciucurile,curelele si restul consumabilelor periodic!in rest nu s-au facut alte modificari la masina! masina merge si la ora actuala impecabil! imi pare rau ca am dat-o!am condus si lighean cam 3700 de km! deci am luat contact cu el!dar nu se compara...fara suparare! in veci pururi nu se va compara... oricum...celor cu ligheanu tatuat pe frunte si pe creier...incercati sa fiti mai normali! NU aveti OZN-uri de masini!si pt altii care improsca cu rht...si voi ...un pic mai moale...NU...nu rahatul ;)), lasati-o si voi UN pic mai moale! pt JoJo> aleluja....super tare frate....si Manu si Radu...va intelegeti perfect:))sa mor eu!:)) sunteti tari..ar trebuit sa faceti un show impreuna...ati face multi bani! Numai Bine!
    0 0
  • dragosh hummerro
    aaaaa scuze
    scuze ca postez de 2 ori...revin....pe acolo a iesit capu' motanului?ca asa se zice in popor ca se testeaza...e adevarat? PS: pt GIGI cu "LOGAN" respectele mele frate...ai fost de milioane!!! numai bine!
    0 0
  • pt Radu
    :-)))) ma amuza tare rau ingustimea ta intelectuala...macar nu mai zice nimic sa nu te faci mai rau de ras...Din cauza celor ca tine e romania cum e...De ce altcineva ,in afara de tine, nu a mai comentat nimic vis-a-vis de spusele mele? Ar trebui sa te puna un pic pe ganduri...sau si ei sunt "selectati natural" si numai tu esti demn sa oferi replici pe care nimeni nu le cere? Mi-e mila de tine sincer...ramai cu loganul tau si nu te mai obosi sa raspunzi, oricum pararea ta valoreaza 0 pt mine.PS-Banuiesc ca o enigma pt tine ar fi "De ce oare Johnny Depp nu are Logan, ci Aveo...?!!" :-)))
    0 0
  • Passat
    luati passat...ca nu o sa va cheme nimeni cu el...
    da, bine gandit de unii din voi...mi-as fi luat logan dar acum dupa recall sigur n-o sa mai iau....luati-va Passat...sau orice altceva din gama VW, nu o sa va cheme nimeni cu masina cand se vor face recalluri chiar daca acestea vor pleca din germania. Am dat 29.000 Euro pe masina, gramada de probleme, ca sa aflu printr-un mail trimis direct in germania ca masina mea face parte dintr-un lot care trebuia sa fie chemat la cel mai apropiat service VW...pentru probleme foarte grave pot spune, din moment ce printre aceste probleme era si o problema la directie. Eu zic sa va desteptati, e un pas inainte ca si Dacia a intrat in randul constructorilor care au cat de cat grija de clienti. Puteau simplu sa nu anunte minic, ca ii doare la basca daca le sare romanu in cap...dar aveti mentalitatea asta de roman nedocumentat. Pana si SLR-urile au fost rechemate...exemple sunt n..nu are rost sa-mi mai bat capul ca oricum majoritatea nu intelegeti, cine stie stie de la inceput ca e un PAS BUN. Chiar ii felicit..tata are logan in primavara face 3 ani, eu am Passatul asta de 1 an si e varza, numai belele,mai bine luam 3 loganuri.V-am pupat
    0 0
  • Passat
    Pt Dan
    danute tata...cand printr-o simpla apasare de buton o sa iti cada geamul in usa la un PAssat si o sa ai in fata ta o alta masina identica cu a ta, tot Passat, acelasi an aceeasi dotare, doar ca a fost cumparata din GERMANIA...ai sa intelegi ce bou esti :) un singur exemplu iti dau..restul poate o sa le descoperi tu bai boule care esti. Eh, cel din germania nu are pic de plasticuri prin usa..pe cand al meu cand l-au desfacut, a cazut o galeata de plasticuri din usa de nu mai stiau astia la VW sa le puna la loc. Hai noroace, noi sa fim sanatosi, sa facem bani sa ne tinem de reparatii la masinile de zecile de mii de euro pe care ni le luam..in loc sa vedem si sa recunoastem realitatea :))
    1 0
  • Catalin
    Mare e gradina Domnului
    Ce-aveti bai fratilor cu sarmana masina? Pentru DRAGOSH HUMMERRO!!! Dragule, tu pari un baiat dezghetat la prima "citire". Vreau sa-ti spun ca de mult timp urmaresc discutiile in contradictoriu pe forumuri in legatura cu subiectul auto, si nici macar o data nu am intalnit vreun "posesor de lighean sa iti spuna ca NU exista masina mai buna ca ligheanul ,ca este rupta din rai si sa te faca in toate felurile" (citatul iti apartine). Cred ca tu nu stii sa faci diferenta intre un "posesor de lighean", si un pustan teribilist care atunci cand a apucat un Logan pe mana a intrecut toate Audi-urile de pe autostrada. Poate ca Audi-urile circulau cu 90 la ora, iar el de fapt avea 110 dar nu putea sa-si ia ochii de la drum sa se uite la kilometraj pentru ca era incepator si uite-asa s-a nascut mitul cu Loganul care a intrecut Audi-ul. De ce nu poti pur si simplu sa-l ignori si sa nu bagi toti posesorii de ligheanuri in aceeasi oala?In sfarsit, ce s-o mai lungim, si eu am logan, are putin mai mult de 1.5 ani si deocamdata merge destul de bine, dar pentru mine masina este un obiect care ma ajuta sa ajung din punctul A in punctul B mai comod decat cu trenul (ca are si AC :-))).Cred ca Loganul este o masina indiscutabil mai proasta decat o masina germana care costa de 2-3 ori mai mult, dar nu intr-atat de proasta incat sa nu-si justifice pretul.Si mai e si partea cealalta... cu banii... ca unii ii fac mai usor, pentru altii e mai greu..., unii au alte prioritati... sa-si cumpere mai intai o casa si mai apoi sa vada ce le mai ramane si de masina... etc. Hai pa ca e ceva interesant la TV
    0 0
  • audist
    logan
    e ok sa verifice aceste masini. e natural pt un model absolut nou. lexusul, toyota, mercedes si chiar acura au rechemat masini pt probleme de 100 de ori mai grave ca cea p care o anunta renault.eu am a3 si am condus masina unui prieten cam 10000 km.am fost incantat si surprins.voi cumpara astfel de masini pt firma.masina se numeste logan.este diesel si are 85 d caluti.consum excelent si in oras si la drum lung.viteza de bun simt pe autostrada fara vreo mica problema (160km/h).urasc insa loganistii care considera ca sunt cel putin varful industriei auto si nu se dau la o parte d p autostrada pana nu ii bronzezi cu faza lunga
    0 0
  • badica
    ???
    Eu sunt posesorul unui logan fabricat in octombrie 2007...credeti ca la aceste masini problemele au fost rezolvate?sau vor fi si ele rechemate la timpul lor? cat despre logan,ce sa zic ? nu il laud ... eu am vresiunea 1.4cu gpl mai economic de atat nu se poate ... instalatia Landi Reinzo este super desteapta cu injectoare BOSCH pe fiecare piston si calculator separat de cel pe benzina... cat despre demaraj si fuga .. e la fel... nu se simte diferenta... 170km\h i-a si pe gaz cat si pe benzina..demarajul e la fel....pentru cei care li se pare puturos ...luati-va fratilor racheta!
    0 0
  • replica consum
    peugeot 206 sedan consum pitesti -bucuresti toata autostrada mars constant 105-110 ,3(trei)litri,benzina,intradevar nu era aglomerat de am putut tine constant,si apropo,caroserie e GALVANIZATA,garantie 12 ani.PA...
    0 0
  • Dacia Logan
    Sunt posesor de Logan 1,4 MPI fabricatie 2006. Am petrecut circa 40 de ore deci 5 zile lucratoare in service in perioada de garantie. Am avut probleme cu scurgerile de ulei de la distributie. Cred ca ceea ce este facut prost din fabrica nu va mai fi niciodata reparat pe deplin in nici un service. Asa ca si cu chemarea in service pt. etansarea ulterioara a pasajului rotilor spate este tot o treaba de mantuiala ca tot ce se face in service. Am vazut cum s-au achitat de sarcini la revizia de 1 an...Conteaza doar sa-ti ia banul, nicidecum lista de sarcini prevazuta de uzina Dacia. Masina are multe vicii de proiectare. Culmea ca le-am oferit un studiu celor de la uzina cu principalele probleme ale masinii, pentru a caror rezolvare trebuiesc bani putini sau deloc. Doar bunavointa. Nu-i intereseaza. Pe voi nu va oboseseste pedala de acceleratie piciorul, printre altele... Eu am rezolvat-o. Si pe asta si multe altele fara nici un leu.
    0 0
  • Ionel surdu giuvelescu
    probleme cu loganul
    I-mi cade vopseaua in special dupa aripi dar si din alte zone . daca este putin atinsa de o pietricica se ia vopseaua ca oja la doar 40000 km asta si virsta de 1,5 ani , asta inseamna ca atunci cind va iesi din garantia extinsa va incepe rugina adevarata.
    0 0
  • ionut_m
    ionut
    vand cielo '96,full option,3200 euro,170 000 km reali,auriu,face orice logan
    0 0
  • CATALIN
    Logan 1.4 Kiss Fm
    Sunt posesorul unui logan(03.2008) si la numai 1600km a inceput sa curga ulei zona distributie;am fost la service unde au siliconat doua suruburi,dar dupa 800km a inceput sa curga iar-am luat legatura cu mecanicul care sustine ca S-AR PUTEA SA FIE DE LA GARNITURA DE CHILOASA(la prima interventie sa verificat simeringul-era ok)fapt care ma enerveaza la culme!!!!
    Este deranjant ca in loc sa rulez cu ea stau prin service si am mai dat si o gramada de bani pe ea!!!!!!!!!!
    0 1
  • heilmann
    logan
    am dacia logan.cine poate sa imi raspunda si mie?vreau sa schimb portiera pe partea soferului toata,si sa o vopsesc.are cineva idee cat ar costa,,sau unde pot gasi la un pret mai bun? va multumesc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru