Damiani şi Maserati lansează o colecţie de accesorii

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 26.03.2011
Producătorul italian de bijuterii Damiani a lansat o colecţie de accesorii dedicată constructorului auto Maserati.

Constructorul Maserati împreună cu bijutierul italian Damiani a lansat în cadrul expoziţiei de bijuterii şi ceasuri de la Basel care se desfăşoară între 24 şi 31 martie o colecţie de accesorii dedicată împătimiţilor brandului auto din Modena. Colaborarea dintre cele două companii a început în 2009, iar până astăzi bijutierul italian a lansat mai multe colecţii dedicate celor de la Maserati.

La Basel, Damiani a prezentat brelocul de chei "Masterpiece" şi colecţia "The Circle". Brelocul de chei pregătit de italian este fabricat din aur alb de 18 karate pe care a fost gravat logo-ul Maserati şi care va fi produs în doar 8 exemplare. Aurul alb se împleteşte cu cele 232 de safire albastre şi cele 66 de diamante.

Colecţia "The Circle" propune o serie de accesorii din argint dedicate exclusiv bărbaţilor. Butonii, brelocurile pentru chei sau lănţisoarele sunt caracterizate de un design elegant şi de o formă circulară pe suprafaţa căreia a fost gravat logo-ul constructorului din Modena.

Via | Motorward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru