Decoreaza un Smart Fortwo si castigi 5000 de euro!

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 06.01.2010
Smart a demarat un concurs care incearca sa stimuleze spiritul creativ al fanilor sai. Acestia pot castiga 5000 de euro daca decoreaza intr-un mod unic un exemplar Fortwo.

Mercedes si Smart incearca sa isi stimuleze fanii de pretutindeni cu un concurs de design. Botezat "Style your Smart", concursul se adreseaza tuturor celor care se gandesc la un mod original de a personaliza un exemplar Fortwo.

Participantii se pot inscrie pe internet, urmand sa prezinte propria lor interpretare decorativa a Smartului cu ajutorul unei palete de culori predefinite si a sugestiilor celorlalti participanti. In fond de aici a si plecat ideea concursului: organizatorii au fost inspirati de tendinta generala de personalizare a micului model urban. Desenele vor fi analizate de un juriu format din experti si oameni de design apartinand Mercedes si Smart.

Cea mai creativa interpretare va fi premiata cu 5000 de euro si cel mai probabil cu o promovare intensa in presa de specialitate. Data limita pentru inscrierea in concurs a creatiilor bazate pe Smart Fortwo este 23 februarie, castigatorii urmand sa fie anuntati trei zile mai tarziu.

Adresa la care va puteti inscrie in momentul demararii concursului se afla AICI

via | autoblog

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru