Design BMW pentru Boeing 747

De Bogdan Mirică
Publicat Vineri, 27.04.2007
Echipa de design BMW a realizat un interior virtual pentru un avion Boeing 747.

BMW a dezvaluit la Salonul expozitional Aircraft Interiors 2007 din Hamburg cea mai noua realizarea a sa: VIP 787 cabin. Boeing a solicitat grupului de design BMW USA sa realizeze designul virtual al unui avion pentru un influent om de afaceri rus.

Rezultatul a fost un apartament de lux cu bar, dormitor, living-room si chiar garaj. Peretii apartamentului virtual sunt semi-translucizi pentru o fluiditate a designului. Ambientul este perfect pentru milionarii care isi petrec majoritatea timpului calatorind cu avionul.

Designerii de la BMW sunt obisnuiti cu designul interioarelor pentru avioane, anul trecut ei fiind solicitati de Airbus pentru redesenarea cabinei unor avioane usoare ca: A350, Embraer Phenom 100 si Phenom 300.

Comentarii (2)

  • viozxc
    747 ?
    In primul rand avionul din poze nu este un Boeing 747 :) Apoi daca tot puneti niste poze macar puneti-le un pic mai mari macar 800 x 600. In rest avionul arata super bine si pot sa spun ca aveti niste articole interesante.
    0 0
  • D la Cluj
    pt. viozxc :Citeste corect mai...
    Ala NU E 747 ci ESTE 787 cel mai nou model de avion pe care Boeing il va scoate pe piata clientilor deja in asteptare si nu mai lor in 2008. Mai afla si tu de una alta de la Boeing. Va fi super luxos si high-tech. Bineinteles ca cei de la business si first class vor fi cei mai avantajati...
    Numa bine
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru