Diesel pe Hummer H2

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 18.06.2007
La scurt timp dupa facelift, Hummer H2 va primi sub capota un diesel V8 de 310 CP.

Americanii trec pe fusul orar european. Dupa ce au constientizat (e adevarat, putin cam tarziu) ca nu merita sa aduci masini in Europa daca nu le arunci sub capota o versiune diesel, cei de la Hummer au anuntat astazi ca lucreaza la un propulsor pe motorina care va incalta atat camioanele mici (pana in 3900 de kilograme) cat si modelul Hummer H2.

Vorbim de un V8 Duramax Turbo de 4.5 litri pe injectie common-rail care dispune de filtru de particule. Puterea generata de acesta va fi de 310 CP si cuplul de 705 Nm.

Hummer se lauda cu un consum cu 25% mai scazut decat cel al unui diesel echivalent (cel mai bun exemplu este V10-le de 313 CP si 750 Nm de pe VW Touareg) si cu o prietenie stransa cu natura: -13% emisii de dioxid de carbon.

Comentarii (5)

  • AndreiRN
    Diesel
    Motorul este un Isuzu-GM si in europa motorina este o versiune atractiva din multe puncte de vedere. Peste ocean e multa politica in jurul etanolului si a benzinei.
    0 0
  • ~!~ THE TEXAN ~!~
    HE HE ... ma battt
    E CA SI CUM AI SPUNE ... ULTIMU MODEL DE FERRARI .. ACUM SI CU MOTOR DE 1000 cmc si 3 viteze ... =)) =))
    0 0
  • ce prostie de masina
    0 2
  • degeaba
    degeaba fac ei asa motoare mari desi is pe diesel....ca is foarte mari...cai putere multi si mananca motorina destula...iar motorina cum ii mai scumpa decat benzina tot acolo ajungi da poate mai rau....cat credeti ca consuma un motor de 4.5l si 300 si cva de cai cum se lauda astia de la hummer...consuma destul si motorina ii scumpa deci....oricum h2 ii altfel o masina misto...ai siguranta in ea ca nu te omoara orice prost de sofer dar macar....io zic ca daca ar fii pus un turbodiesel de 3,5l ar fii propulsat hummerul destul de bine...ca la urma urmei nu cred ca ar avea tonaj mai mare decat un q7,ca degeaba fac americanii astia masini mari si late...cum ii si corvette de ex. ca tabla folosita ii si mai slaba si mai usoara decat a suv-urile europene de top cum ar fii q7,x5,ori gl-classe...parererea mea....imi cer scuze daca am parafrazat sau daca am vb prostii....salutare
    1 0
  • andreea
    hummer
    super tare hummerul
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru