Dispare Maybach?

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 02.10.2007
Vesti proaste pentru Gigi Becali: marca Maybach ar putea fi eliminata de pe piata din cauza ineficientei sale.

Maybach ar putea deveni in curand istorie. Divizia de lux a celor de la Mercedes este considerata un semiesec la nivel mondial, reusind sa vanda doar 800 de masini de la lansarea brandului, in 2002. principala problema a modelelor Maybach este reprezentata de pret, de cateva ori mai mare decat cel al versiunii full S-Klasse.

Primul pas spre eliminarea Maybach de pe piata a venit ieri, cand Daimler AG a anuntat ca inchide 29 din cele 71 de dealership-uri Maybach de pe teritoriul Statelor Unite. Decizia vine in conditiile in care cele 146 de exemplare vandute peste ocean in 2006 se afla mult sub targetul impus de Mercedes: 600 de unitati.

Compania-mama va fi nevoita sa compenseze pierderile dealerilor inchisi in conditiile in care fiecare dintre acestia au platit 500.000 de dolari pentru licenta si pentru a-si aduce showroom-urile la nivelul de excelenta Maybach.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru