Doua noi creatii marca Aston Martin si Bang & Olufsen

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 01.08.2009
Inginerii de la Bang & Olufsen au realizat doua sisteme audio pentru modelele Aston Martin V12 Vantage si V8 Vantage. Sistemul audio va produce 1000 W si este alcatuit din 13 difuzoare.

Aston Martin si Bang&Olufsen au creat doua noi sisteme audio proiectate si dezvoltate exclusiv pentru modelele sport V12 Vantage si V8 Vantage. Cele doua sisteme audio, botezate Bang&Olufsen BeoSound V12 Vantage si Bang&Olufsen BeoSound V8 Vantage, marcheaza un alt capitol in colaborarea dintre cele doua firme.

Noile sisteme audio au fost create in exclusivitate pentru a se potrivi atat acustic, cat si din punct de vedere al designului cu modelele Aston Martin. Designul sistemului de sunet urmareste calitatea si eleganta interiorului masinii.

La fel ca si fratele lor mai mare, botezat BeoSound DBS, ambele sisteme incorporeaza tehnologia ICEpower®. Unitatile tweeter motorizate si comandate automat de ATL (Acoustic Lens Technology) permit o dispersie orizontala, la 180°, a sunetelor cu frecventa inalta.

Fiecare sistem este alcatuit din 13 difuzoare care sunt pozitionate in 10 locatii diferite din interiorul masinii, acestea producand 1000 W. Sistemele de sunet BeoSound V12 Vantage si BeoSound V8 Vantage vor fi disponibile incepand cu a doua jumatate a acestui an.

via | automobilesreview

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru