Duster va fi construit şi în Rusia, cu piese produse în România

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 25.08.2010
Renault Duster va fi asamblat la Moscova începând cu 2011 din subansamble şi piese produse în România.

Renault a anunţat astăzi oficial că Duster va fi produs în Rusia începând cu sfârşitul anului 2011. Piesele şi subansamblele de care este nevoie pentru asamblarea modelului vor fi trimise din România sub formă de pachete CKD (Completely Knocked Down) asamblate la centrul special de la Mioveni, urmând ca maşinile să fie asamblate de muncitorii ruşi.

În Rusia, modelele Dacia sunt vândute sub sigla Renault, asamblarea acestor modele în această ţară garantând un preţ competitiv pe piaţă. Conform comunicatului oficial al celor de la Renault, versiunea Duster didacată pieţei din Rusia va suferi câteva mici modificări pentru ca modelul să se ridice la nivelul preferinţelor clienţilor ruşi. Printre acestea se numără schimbări subtile la nivelul designului interior, al echipărilor şi al motoarelor.

Împreună cu Duster, Renault va asambla în Rusia şi compactele Megane şi Fluence, acestea urmând să ajungă la uzina de la Moscova sub forma de ansamble SKD (Semi Knocked Down).

via | Renault

Comentarii (1)

  • Gramatica
    Pluralul cuvantului SUBANSAMBLU este SUBANSAMBLURI, nu subansable...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru