Ediţie specială Aston Martin Dragon 88 la Salonul Auto de la Beijing

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Luni, 23.04.2012
Special pentru piaţa chineză, britanicii de la Aston Martin au venit la Beijing cu un pachet special pentru câteva dintre modelele mărcii numit Dragon 88.

Dragon 88 este numele unei serii limitate de modele Aston Martin destinate pieţei chinezeşti. Acest pachet este disponibil pentru modelele DBS Volante, Virage Coupe şi V8 Vantage S Coupe. Seria de modele speciale este limitată la un număr de 88 de exemplare. 

Modelele Aston Martin Dragon 88 primesc şi o serie de culori speciale ca roşu volcano, roşu amethyst sau auriu champagne. Bineînţeles aceste culori au semnificaţii speciale în tradiţia chinezească. Roşul Volcano este simbolul focului dragonului, roşu ametist reprezintă bogăţie şi pace, iar auriul şampanie este simbolul pentru prestigiu şi clasă.

Datalii specifice pachetelor Dragon 88 sunt embleme din aur de 24 karate, tetiere brodate cu simbolul dragonului şi inserţii de culoare negru lucios. Modelele Aston Martin cu pachet Dragon 88 vor avea un preţ pe măsură şi sunt destinate elitei din China. 

Via | Aston Martin

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru