Editie speciala Jaguar XJ pentru calendarul de lux Neiman Marcus

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 07.10.2009
Editia de anul acesta al calendarului de produse de lux Neiman Marcus va include intre paginile sale si o versiune speciala a limuzinei Jaguar XJ, disponibila in doar 50 de unitati.

Celebrul calendar de sarbatori Neiman Marcus, disponibil in Statele Unite, va gazdui anul acesta in paginile sale, pentru a treia oara in istoria sa (1968 - prezent), un model Jaguar. Este vorba despre o editie creata special cu aceasta ocazie a celui mai nou model al constructorului britanic, limuzina XJ, care va fi disponibila de la 105.000 de dolari.

Botezata XJL Supercharged Neiman Marcus, editia va fi una limitata la doar 50 de exemplare, comenzile urmand sa se deschida vinerea aceasta. Versiunea speciala se individualizeaza prin culoarea caroseriei Celestial Black, prin jantele de 20 de inch cu 10 spite si prin pragurile inscriptionate si iluminate.

La interior, pasagerii se vor bucura de o piele speciala combinata cu insertii din lemn Zebrano si de sistemul de navigatie cu touch-screen de 8 inch. Ambianta va fi asigurata de un sistem de sunet premium, de 1200 de wati, cu 20 de difuzoare, care poarta semnatura Bowers & Wilkins. Exclusivistatea va fi subliniata si printr-o placuta care va atesta numarul exemplarului (ex.

"1 of 50").

Limuzina Jaguar va fi animata de unitatea V8 supraalimentata, de 5.0 litri, capabila sa ofere 510 cai putere. Resursele sunt exploatate cu ajutorul unei transmisii automate cu sase rapoarte si padele pozitionate in spatele volanului.

Richard Beattie, vicepresedinte al departamentului de marketing si vanzari Jaguar, a declarat cu aceasta ocazie ca "prezenta intr-un calendar atat de prestigios precum Neiman Marcus este o ocazie deosebita de a lansa noul XJ. Creat pentru a atrage clientii Neiman Marcus si pe ceilalti entuziasti ai automobilelor, noul XJ este dovada vie a dorintei noastre de a crea masini frumoase, de lux, de calitate si de performanta", a incheiat Beattie.

via | WCF

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru