Toate exemplarele Jaguar XJL Neiman Marcus s-au epuizat

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 19.10.2009
Jaguar a anuntat astazi ca toate cele 50 de exemplare XJ disponibile in calendarul de Craciun Neiman Marcus s-au epuizat in doar 4 ore si 4 minute.

La numai doua saptamani dupa ce Jaguar anunta ca va oferi spre vanzare 50 de exemplare ale modelului de lux XJ, prin intermediul prestigiosului calendar Neiman Marcus, constructorul britanic declara ca stocul exclusivist s-a epuizat.

Calendarul american, care se distribuie inainte de Craciun, reuneste produse premium si de lux, pentru cei mai pretentiosi clienti. Noul XJ se pare ca se bucura de o popularitate mare in randul oamenilor cu posibilitati financiare deosebite, cele 50 de exemplare fiind epuizate in doar 4 ore si 4 minute de la deschiderea comenzilor.

Noua generatie XJ este cel de-al treilea model Jaguar care debuteaza in paginile Neiman Marcus, dupa XKE Grand Touring Coupe in 1968 si XK8 Convertible in 1997.

Botezata XJL Supercharged Neiman Marcus, versiunea speciala se individualizeaza prin culoarea caroseriei Celestial Black, prin jantele de 20 de inch cu 10 spite si prin pragurile inscriptionate si iluminate.

La interior, pasagerii se vor bucura de o piele speciala combinata cu insertii din lemn Zebrano si de sistemul de navigatie cu touch-screen de 8 inch.

Ambianta va fi asigurata de un sistem de sunet premium, de 1200 de wati, cu 20 de difuzoare, care poarta semnatura Bowers & Wilkins. Exclusivistatea va fi subliniata si printr-o placuta care va atesta numarul exemplarului (ex. "1 of 50").

Limuzina Jaguar va fi animata de unitatea V8 supraalimentata, de 5.0 litri, capabila sa ofere 510 cai putere. Resursele sunt exploatate cu ajutorul unei transmisii automate cu sase rapoarte si padele pozitionate in spatele volanului.

via | Zercustoms

Comentarii (5)

  • :)
    vaaaai si eu n-am apucat sa-mi i-au unul... :)
    1 3
  • @Ala de mai sus
    Vezi sa nu te ineci! Haha!
    0 1
  • @mai sus
    Copiii rai cu clovnii nu pot intra la circ! Haha!
    0 1
  • pt Wierd ugly Clown
    am uitat........................
    HA HA HA...
    0 1
  • @Stupid Clown
    nici nu stiu de ce ti-ai facut cont pe un site cu masini daca tu tot timpul mananci *** despre clowni sau circ.
    Haha!
    Haha!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru