Englezii au primit permisiunea Comisiei Europene de a ajuta industria auto

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 11.03.2009
Marea Britanie va putea oferi un ajutor guvernamental in valoare de 3.18 miliarde de dolari industriei auto britanice.

Esential

3.18 miliarde de dolari este valoarea imprumutului pe care il va acorda guvernul britanic industriei auto din Marea Britanie.

Comisia Europeana a acordat guvernului englez permisiunea de a oferi industriei auto britanice un imprumut in valoare de 3.18 miliarde de dolari. Guvernul britanic asteapta cereri de sponsorizare din partea producatorilor de automobile din Marea Britanie. Permisiunea Comisiei Europene vine in urma unui anunt facut de guvernul britanic in luna ianuarie, care promitea un imprumut in valoare de 3.18 miliarde de dolari pentru industria auto din Marea Britanie.

"Evenimentul de astazi a fost o ocazie importanta pentru ca directorii companiilor si bancilor sa inteleaga cum vor putea accesa aceasta schema. Am primit deja o serie de exprimari ale interesului in aderarea la acest proiect si speram ca vom fi contactati in acest sens si de celelalte companii invitate la acest eveniment.", a declarat Ministrul Afacerilor din Marea Britanie, Ian Pearson.

Via | Reuters (inreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru