Episod Mega Factories despre Aston Martin One-77

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 04.09.2011
Celebra emisiune de pe National Geographic merge acasă la Aston Martin pentru a vedea cum se fabrică modelul One-77.

Cel mai recent episod din emisiunea Mega Factories de pe National Geographic detaliează producția modelului Aston Martin One-77. Producătorii au vizitat uzina Aston Martin din Gaydon, Warwickshire pentru a realiza acest episod impresionant. Emisia va avea loc astăzi, 4 septembrie, în Marea Britanie. Pe National Geographic România mai avem de așteptat un pic. Dar pentru a vedea despre ce e vorba, avem mai jos un mic teaser.

Vom putea vedea cum este asamblat incredibilul supercar Aston Martin One-77. 2.700 de ore de manoperă sunt necesare pentru a pune cap la cap cel mai frumos Aston Martin. O echipă de 27 de tehnicieni lucrează pe linia de producție.

Emisiunea Mega Factories a avut premiera în 2007 și a reușit să intre în numeroase uzine impresionante pentru a ne prezenta procesul de producție. Au existat episoade despre producția elicopterului Apache, Audi R8, Bentley Mulsanne, BMW Z4, berea Budweiser, Chevrolet Camaro, Chevrolet Volt, Corvette Z06, Coca-Cola, Dodge Viper, Harley-Davidson V-Rod, IKEA, Lamborghini Murcielago SV, Mercedes-Benz SLS, Porsche 911 GT3 sau Rolls-Royce Phantom.

Vă reamintim că Aston Martin One-77 dispune de un motor V12 de 7.3 litri care dezvoltă 740 de cai putere și 750 Nm.

Cel mai interesant aspect al modelului britanic este însă faptul că va fi produs în doar 77 de exemplare, ceea ce îl va transforma într-o piesă de muzeu imediat după ce comenzile deja înregistrate de Aston Martin vor fi onorate. De altfel, constructorul din Gaydon a găsit clienți pentru toate cele 77 de unități care vor fi produse, chiar dacă prețul oficial de achiziție este de 1.4 milioane de euro.

 Via | Highmotor

Comentarii (1)

  • ?
    pai vreo 30 sunt cumparate de Etihad + mai era unu care a cumparat pt sotie ,copii,nepoti . iar alt negru a luat 2 una o demonteaza si o pune pe pereti iar cealalta de oras ,
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru