Europenii isi pot comanda Tesla Roadster

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.04.2008
Tesla a pus la dispozitia europenilor o adresa oficiala de e-mail la care acestia pot comanda noul Tesla Roadster.

Esential

99.000 de euro fara taxe costa Tesla Roadster in Europa.

Dupa ce Tesla a inceput livrarile lui Roadster in Statele Unite, urmatoarea piata pe care americanii vor sa se lanseze este, asa cum Automarket v-a anuntat acum cateva saptamani zile, Europa. Iar prima aparitie europeana oficiala a modelului Tesla va avea loc la salonul Top Marques din Monaco, eveniment care se va desfasura in perioada 24-27 aprilie. Mai mult, comenzile pentru Tesla Roadster in versiune europeana au inceput deja, acestea urmand sa fie onorate pe principiul "primul venit, primul servit".

Tesla a pus chiar la dispozitia viitorilor clienti o adresa de e-mail (eurosales@teslamotors.com ) prin care acestia isi pot precomanda modelul. Pretul anuntat al unui Tesla Roadster in Europa este de 99.000 de euro fara taxe, cu 50% mai mare decat in Statele Unite.

"Acum, dupa ce a inceput productia, suntem fericiti ca putem sa le oferim aceasta masina revolutionara europenilor. ne adresam in special celor care vor sa fie primii de pe continent care vor conduce o masina cu performante extraordinare, cu design elegant si cu emisii zero", spune Darryl Siry, vicepresedinte pe vanzari si marketing al companiei Tesla.

Taguri: Roadster, Tesla

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru