Comentarii (48)

  • Crysty
    SUV
    E un Sandero inaltat !
    O sa ajunga cum era dacia 1300 inainte: Berlina, Break, pick-up, cu 5 locuri etc!

    De pret nu spuneti nimic ?
    10 12
  • Nu imi vine sa cred
    @ Crysty
    Bai, esti de o prostie monumentala.

    De unde sa afli pretul lui Sandero Stepway cand IL PREZINTA ABIA MAINE? NU VREI SA STII CAT COSTA REVIZIA LA EL?
    12 6
  • atat?
    Atata tevatura cu Duster doar pentru o lansare de Sandero inaltat? Sau pana la urma e vorba de o platforma de X-Trail cu o caroserie ce aduce cu Sandero?
    5 4
  • crossover, nu suv
    prea multa agitatie pt un model care se vinde deja in lume. toata lumea stie cum arat, este un model derivat din platforma B90. nu este nici pe departe SUV-ul de care se zvoneste. cel care va avea 7 locuri si design inspirat de la duster. asteptam pretul! daca e sub Fiat Panda 4x4 e ok.
    9 2
  • Io nu va cred
    Mai baieti, sunteti siguri ca informatia asta este corecta? Oficialii Dacia v-ar cam contrazice.
    3 4
  • mircea
    @XXL
    In cateva minute ai primele imagini cu masina, in direct de la Barcelona :)
    18 6
  • Crysty
    @ nu imi vine sa cred
    Tarane nu te-ai semnat ! In primul rand!

    Si in al doilea rand, un pret estimativ se putea afiasa!

    Si nu m-ar interesa revizia pt ca nu o sa-mi iau o asemenea "masina" !!! Spre deosebire de tine!

    Mai stii si altceva in afara sa ofensezi cititorii Automarket ?
    4 14
  • e ca un golf- SAU POLO plus
    E CA POLO SAU GOLF PLUS ......CEVA MAI RIDICATA SUSPENSIA SI MAI TARE SI CU NISTE BANDOURI.. DE FITE ..... TOTUL .PE MECANICA LUI LOGAN SI SANDERO.........CA SA FIE IEFTINA ........SI CU MAI TOATE REPERELE COMUNE ..............
    4 3
  • Marius
    varza
    In vremuri de criza este nevoie de o masina care sa mai decimeze din populatia lumii. Vom ramane mai putine si vom trece mai usor peste criza.
    0 9
  • sebabaur
    tot dacia
    exact ca inainte dacia scoate tot ce se poate cu acelasi model de caroserie, sandero este break o sa iasa si utilitara si jeep si poate scot si un minivan sau chiar un microbuz cu aceeasi forma
    4 4
  • Ogelinho
    Prea tare !
    Mie unul imi place mult . Aduce putin a KIA .

    OFF : Nu stiu dc va tot certati... ba e un sandero inaltat , ba e facut ca si Loganul si asta inseamna tehnologie "proasta" , etc !! Atata timp cat arata bine ( si arata foarte bine ) , nu va inteleg...

    Nu vreau sa ridic Dacia in slavi , dar stiu Loganuri pe BENZINA cu 230 000 - 250 000 mii de km !! Ce ziceti de asta ?
    4 4
  • cbogdy
    Parere.
    Cu riscul de a fi criticat, eu raman tot la parerea mea. Mai bine puneau 4x4 pe Logan MCV, erau mai castigati, urcam mai usor la munte in sezonul de ski. Masina mica, scumpa, acum si SUV? Hm..hm.. Numai Dacia poate scoate un hatchback mai scump ca o berlina (vezi preturi Logan F2 fata de Sandero). Astept la aceleasi echipari Golf mai scum decat Passat :)
    9 6
  • Adrian
    Dacia
    Va rog frumos sa nu confundati.
    O masina e sandero stepway.
    Si o masina e dacia suv.
    6 3
  • Adrian
    Dacia
    Apropo...pozele cu sandero stepway se afla de mult timp pe renault.com
    1 2
  • gigilica
    decapotabila
    avem deja vreo 4-5 variatiuni pe aceeasi tema (logan) pe cand o decapotabila?????????
    5 5
  • nazgul
    :)
    e un sandero suprainaltat,un fel de strutocamila cum este si ford fusion numa cred ca arata mai bine si e mai mare dacia cred,eu,dar oricum concluzia: muhhahahahhahahahha arata groaznic mai ales manerele usilor
    2 5
  • anonim
    dragilor...
    lume lume,

    o sa fie 2 MASINI!!!!!
    un Sandero inaltat cu aspect de SUV, fara calitati offroad, nu dispune de 4x4 si SUV-ul adevarat care se va lansa la anul.
    si asta v-o spun din surse 100% sigure
    6 5
  • Of, oare cand o sa reusiti sa depasiti stadiul de teribilism si de senzational din articolele voastre? E pacat, pentru ca in afara derapajelor de genul celui de acum, va citesc cu placere. Ma gandesc la faptul ca poate va era mai usor sa luati imaginile cu "primul SUV din istoria Dacia" de aici: http://www.renault.com.br/Master.aspx?column=2&idSecao=308&idCarro=20 sau chiar din articolul vostru de anul trecut: http://www.automarket.ro/stiri/premiera-iata-noul-sandero-suv-18500-euro-15027.html

    Nu aveati decat sa inlocuiti sigla Renault cu sigla Dacia si aveati noul SUV. Care SUV nu e SUV, e un amarat de crossover in cel mai bun caz. Si care crossover nu are nici o legatura cu SUV-ul promis de cei de la Dacia. Si sunt aproape convins ca si voi stiti asta.
    7 5
  • dragoon
    dacia creste mare
    ce se mai agita lumea pe aici, modelul prezentat este un sandero un pic mai dragut si mai ridicat, in rest il confunzi cu unul normal

    eu pe cel pe care l-am vazut avea o motorizare de 1.6, cea de pe logan

    si apropo sa nu va surprinda daca in viitorul apropiat veti vedea si sandero 1.2 16v, eu am vazut deja 3, deci sigur se vor face in serie!
    2 3
  • razvan magureanu
    dacia stepway nu e dacia SUV
    stepway nu este SUV-ul lui dacia !!! mare eroare!!! SUV-ul e cu totul alt model. este un SUV veritabil, mare cat X-Trail!!!!
    5 4
  • razvan magureanu
    dacai SUV
    sandero stepway se vinde demult in brazilia. SUV-ul nu are nici o legatura cu aceasta. vezi auto bild 2/2008 din 31 octombrie 2008!!!!
    4 3
  • dragoon
    dacia creste mare
    aaa si inca ceva SUV-ul dacia, care apare la anul, inca nu a fost montata nicio masina, exista caroseria si inca se lucreaza la primul model, deci mai asteptati un pic
    2 1
  • Dacia
    mie imi placce cum arata
    3 0
  • Andrei
    Primele imagini cu SUV-ul romanesc???
    http://www.renault.com/en/Vehicules/Pages/renault-sandero-stepway.aspx?initCO2=219

    de aceste poze ce puteti spune dragi redactori Automarket????
    3 4
  • SUV???
    SUV? poate crossover..... ca numai suv nu e.
    3 0
  • sandero stepway
    Cel mai probabil, Dacia prezinta varianta lui Sandero Stepway ce va fi comercializata in Europa.

    In nici un caz nu este o masina cu pretentia de a fi numita SUV, cum, din dorinta de senzational, o fac alti.

    In cel mai bun caz poate fi comparata cu o potentiala Fabia Scout.
    Vezi link
    http://www.automarket.ro/stiri/skoda-fabia-scout-debuteaza-la-geneva-18493.html
    0 2
  • stepway
    am asa un vag sentiment cum ca pe langa ca nu e SUV nici macar 4x4 nu va avea...
    0 2
  • blondu28
    :P
    ieftin si bun niciodataaa
    2 3
  • prea simplu
    nu am nimic cu dacia dar acest sandero inaltat in afara de insertiile de crom nu aduce nimic nou, nici macar motorizare..dak o sa fie mai ieftin decat un panda 4X4 sau un kangoo atunci o sa fie cumparatori si pt el..oricum prestatie slaba cu asa zisu "suv"..
    2 1
  • Marius_New
    Suntem "penali" rau de tot
    Atat noi, cat si "francejii" astia care ne indeasa pe gat renouri si dacii, suntem penali rau de tot.
    Sa va fie foarte clar, cei de la Renault Romania, de la Renault Europa, si chiar presedintelui aliantei Renault-Nissan...urmatoarele chestii:

    1.Sunteti penali rau. Nu aveti finetea nemtzilor si japonezilor in domeniul auto. E drept ca peugeot face dieseluri exceptionale iar renault masini low-cost, dar in rest apucati-va dracu sa faceti parfumuri, meniuri pt restaurante, orice....numai masini nu.

    2.Schimbati denumirea brandului Dacia. Rebranduiti-l dracu, ca suna penal rau. Nu mai e ca pe vremea comunistilor. Au mai crescut salariile si la noi, deci alte timpuri - alte distractii - alte asteptari.

    3. Faceti si voi o masina de oras, deci de clasa mini.....una de clasa mica....una compacta....si ceva utilitare....pt ca sunt ieftine si bunicele. Nu mai fiti asa penali cu rahatul ala de strutocamila. Ti-e si rusine sa cumperi o asemenea dracie si sa iesi cu ea in lumea larga. Si aici sunt foarte obiectiv, credeti-ma.

    4.Mai umblati dracu la designul masinilor, ca arata cioplite cu barda, pentru taranoi care fac gratare in fata blocului. Revizuiti tabla aia ca in 2 ani apar puncte de rugina. Revizuiti dci-urile alea de diesele ca sunt de tot rahatul, mai mult iti toaca nervi si bani decat sa te folosesti de ele. Macar scoateti mai repede noul diesel de 1.6 litri, ca astea vechi 1.5dci sunt un fiasco. Revizuiti puntea fata la megane ca are un defect de proiectare, stiti foarte bine treaba asta si v-ati facut ca ploua.

    5. Si in definitiv, cine e "reno-ul" asta in Romania? Au fabricat tancuri in primul razboi mondial, si vin ei in romanica noastra sa ne dea noua un drac din ala mare, adica chipurile "loegan" si "megan". V-ar' astea ale dracu sa va fie. Sunt niste mizerii de 2 lei.

    6. Am luat un sandero anul trecut, ca masina de rezerva. E o panarama, o tuta de masina. Si am mai dat si 8000 pe ea. Dupa 100 km parcursi ma dau jos din ea stresat. Motorul ala de 1.4 vajaie, zici ca e motor de aspirator rusesc din anii 80. Pedala de ambreiaj a-ti cocotat-o dracu sus de tot, e un stres pana pleci de pe loc. Cutia e aiurea gandita, treptele 1 si 2 sunt moarte. Motorul insa ar fi ok in linii mari pt banii ceruti pe el. Amortizoarele la 4000 km sunt duse, trebuie sa le schimb acum, si am mers numai pe asfalt bun de tot, am menajat-o la maxim. Consumul e de invidiat insa, 5litri/100km, mers cu 90-100km/h constant. In oras ia cam 9-10 litri. Iar acum v-ati gandit sa scoateti si "gipan" dintr-un biet sandel.

    CONCLUZIA:
    Uitati de masini frantujesti. Apropo, daca nu era Reno in romanica, si era Tata (de la indieni) sau Geely (de la chinezi)....voi astea cumparati, ca deh, sunt noi si bune???
    Iar Renault sa invete sa faca masini...cu care sa ai si tu o demnitate cat de cat si un respect in trafic. M-ati pacalit odata ca v-am dat banutii pe Sandel, dar a doua oara nu se va mai repeta.
    10 8
  • Marius_New
    Inca ceva
    Inca ceva, pt redactorii automarket.
    Toata stima si respectul pt voi. Dar am o intrebare. Cum naiba ziceti voi ca sunt imagini in exclusivitate cu Sandero asta Stepway, cand el este pe site-ul www.renault.com de mult timp? Poate v-ati referit la faptul ca se va lansa oficial maine modelul asta. Pentru ca imaginile nu sunt in premiera.
    2 4
  • connexu
    inca o minciuna
    la tv, la stiri s-a spus ca stepway va fi derivat din MCV, nu din san-dero... deci inca o minciuna marca automarket... sa va vad daca publicati comentariul :))
    1 6
  • mircea
    @all
    Este pentru prima data cand Sandero Stepway este prezentat sub sigla Dacia. Nu exista nicaieri fotografii oficiale cu modelul care va fi disponibil spre vanzare in Romania. Este o premiera, pe de o parte, si o exclusivitate, pe de alta. Aceste poze pot fi admirate doar aici.

    @razvan magureanu: nimeni nu spune ca asta e SUV-ul promis de Dacia. In programul oficial al evenimentului (ar trebui sa stii si tu asta, ca ai un om trimis aici) Sandero Stepway este prezentat oficial ca fiind "versiunea SUV a lui Sandero". Nu inventam nimic, scriem aflam oficial. Bafta cu revista :)

    @connexu: cred ca imaginile sunt edificatoare. Stirile pe care le vezi la TV sunt redactate si prezentate, de cele mai multe ori, de oameni care nu au habar de industria auto. Fii Toma cu ei, ai fi mai castigat.
    9 6
  • IceCub
    Sandero umflat cu pompa
    Eu nu vad decat o copie Sandero marita la Xerox, sau un Sandero umflat cu pompa, pe de alta parte nici nu-mi plac masinile din clasa SUV-urilor compacte (nu le vad rostul). Vrei o o masina de familie? Ia-ti un monovolum!

    Sandero Stepway nu va fi decat masina aspirantilor la SUV, sau pentru cei care vor sa-si ia Tiguan/X3 dar nu au bani de ele.
    5 1
  • laurro
    Bravo DACIA !
    Dacia a facut pasi mari in ultimii ani, ajungand o firma cunoscuta la nivel european, cu vanzari care depasesc multe firme de renume.
    Indiferent de parerile "super cunoscatorilor" de pe acest forum, in marea lor majoritate minori aerieni si pietoni 100%, DACIA creste neincetat ! Asteptam modele noi, care sa aibe tot asa mare succes ca si celelalte, cu care sa ne mandrim si sa dovedim ca ne meritam statutul de cetateni europeni !
    Inca o data bravo Dacia !!
    7 4
  • Formidabil
    Am vazut-o de m-am plictisit de ea... Dk stateai la poarta 2 a Uzinei, vedeai cel putin 15 masini pe zi. Ce titlu de kkt: EXCLUSIV...
    Hai sa sunteti varza!!! Vreti ceva exclusiv?! Stati la uzinele Renault din Franta de panda si fotografiati noul SUV, caci in uzina nu s-a asamblat deocamdata!
    3 4
  • of of
    off: Nu cred ca asta e suv-ul deoarece au aparut acu un timp cateva poze cu bara spate de la suv,si nu seamana cu stepway
    on: Arata destul de bine acum sa vedem pretul
    2 0
  • nu arata asa
    este vrajeala nu o sa arate asa....si bat la pariu priviti partea de jos a barii din fata.....maine o sa vede ti ca este dusterul nostru pot sa bat si la pariu. ms automarket
    3 0
  • BREAKING NEWS ! Grupul VW a fuzionat cu Porsche !
    Porsche AG constructorul de masini sport cu sediul in Stuttgart a hotarat sa fuzioneze cu grupul VW, devenind a zecea marca a concernului VW . Porsche Automobil Holding SE detine 100 % din Porsche AG si 50.80 % din grupul VW . Fuziunea va fi finalizata in patru saptamani . Porsche Automobil Holding SE este detinut de familiile Porsche si Piech intr-un raport de 53 %:47 % . Momentan nu se stie cat la suta din noua companie va fi detinut de Porsche Automobil Holding SE .
    1 2
  • mda
    Exceptional ! Felicitari !
    0 5
  • Titlul m-a indus total in eroare. Daca e s-o luam asa, Panda 4x4 e mult mai SUV decat asta. Si, totusi, nu se incadreaza in clasa SUV, cel putin asa cum o stim cu totii si cum o considera de obicei si producatorii. Ce ar insemna acum, ca Fabia Scout sa fie declarata SUV? Pe bune acum, modificati titlul ca induce grav in eroare. Nu este nici un SUV!
    4 1
  • mabuze
    ASTA E SUV?!?!?!?!
    SA MA SCUZE DOMNII DE LA UZINA DE AUTOMOBILE DACIA PITESTI, PARDON "RENAULT" DAR ACEST ASA NUMIT SUV ESTE J.A.L.N.I.C. , NICI NU STIU CUM SE POATE NUMI O ASTFEL DE MASINA. IMI EXPRIM INDIGNAREA SI NEMULTUMIREA FATA DE CEEA CE SE INTAMPLA. DACIA A RAMAS TOT DACIA IAR ACESTI ASA ZISI "INTREPRINZATORI" VOR SA SE IMBOGATZEASCA CAT MAI RAPID FACAND CHICIURI AUTO. MI-E SILA.
    2 2
  • vine ora 12 si vedem
    eu spun ca nu este asa ca in imagini.
    2 2
  • Bagage
    Comment
    Parerea mea ca mai bine faceau ceva mai futurist care se ridica la un 15-20 mii dar erau mai competitivi pe piata in lupta cu celelalte marci.Se putea binenteles si un minim de 150 de cai avind in vedere ca este vorba de un SUV si de niste dotari de interior care sa se indrepte spre o imitatie luxurianta de succes.Nu inteleg de ce rominii au ales intotdeauna calea ceam mai usoara si nu au vrut si ei Calitate...Eu zic ca numai asa vom ajunge sa fim cineva in Europa si sa obtinem Respecti din mai multe puncte de vedere.
    2 0
  • Nu conteaza
    Nu e SUV-ul
    Ceea ce ma bucura este ca fata de multi alti producatori de automobile, se pare ca Dacia, este o companie care chiar stie sa pastreze foarte bine un secret...au mai scapat cate unii poze pe net, pe forumuri, si totusi, jurnalisitilor nu le-a fost invatatura de minte. Imi pare rau sa va dezamagesc, dar ceea ce este la Barcelona este doar o varianta de echipare si dotare pentru Sandero, care NU ESTE SUV. E Sandero, 4x2, inaltat si cosmetizat. Ca jurnalisti, scrieti de dragul "audientei" fara macar sa va informati. Dragilor, SUV-ul, dc totul merge bine se va lansa la anul, si credeti-ma, din postura cuiva care la vazut, jurnalistii sunt fooaaaaaarte departe de a sti cum arata el. Au cateva idei, furnizate de diversi "sifonari", dar nu au si imaginatie. Nu stiu sa foloseasca informatiile primite. Mai stiti cele 3 poze din CATIA aparute pe forumul Dacia, si preluate de toata presa. Una dintre poze prezenta spatele viitorului SUV. Il regasiti pe pozele cu Sandero la Barcelona. NU!!!! Deci dragi jurnalisti, mai bine numai scrieti, daca nu aveti informatii pe care le si puteti confirma oficial.

    PS: chiar sunt curios sa vad daca imi apare post-ul asta, pt ca pot proba 100% cuvintele mele, in timp ce dl Bogdan Mirica ar putea fi deranjat. Incercati domnilor sa va respectati meseria.
    1 0
  • Cristi
    Poze cu Stepway
    da, acesta nu e SUV-ul "promis" de Dacia .

    Acesta este doar un Sandero inaltat, care poate fi intr-adevar de folos pe drumurile noastre. Daca il tin intr-un pret rezonabil, e chiar okey.

    In fine, mai multe poze cu Sandero Stepway si wallpapers gasiti aici :

    1) Too bad that isn’t a 4×4 whell motion car. Not even in optionals.

    2) Let’s hope that Renault and Dacia will manage to keep the Stepway price at a resonable price, under 12.000 euros, to make it interesting.

    Anyway, here you can find more Sandero Stepway pictures and wallpapers :

    http://www.my-image-host.com/users.php?act=gallery&gal=13
    2 1
  • e prea mic motorul
    inloc sa-i puna un motor mai mare si sa fie 4x4
    0 1
  • cristina
    comentari
    ce sa zik bunisoara mie hmi place duster
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru