EXCLUSIV: Fotografii spion cu Mercedes-Benz CLS

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 12.12.2008
Noua generatie Mercedes-Benz CLS a fost surprinsa in timpul unor teste. Automarket va prezinta fotografiile in exclusivitate pentru Romania.

Dupa introducerea modelului CLS in 2004 si totodata lansarea efectiva a unui nou segment, cel al coupeurilor cu patru usi, Mercedes pregateste noua generatie CLS.

In baza colaborarii Automarket cu compania SB-Medien, va oferim in exclusivitate pentru Romania primele fotografii spion cu noua generatie Mercedes CLS. Noul CLS are o garda la sol redusa fata de modelul precedent, si pare sa aiba si un ampatament mai mic.

Avand in vedere ca fotografiile au surprins doar o parte din silueta masinii si spatele acesteia, nu ne putem pronunta privind partea frontala. Din ce putem observa, silueta modelului a fost creata pentru a accentua apartenenta acestui model intre coupe-uri si nu intre berline. Dupa pozitia soferului, este usor de intuit ca Mercedes CLS va avea o pozitie la volan relativ joasa, cat mai similara cu cea dintr-un coupe clasic.

Luneta este ceva mai mare fata de cea a modelului precedent, iar portbagajul, desi este umflat cu elemente de camuflaj, va avea o linie mai discreta. Forma terminatiei de la evacuarea finala a fost schimbata, acum fiind trapezoidala, fata de ovala cum este la modelul actual.

Comentarii (1)

  • Generatia actuala a aparut inainte de 2007. Cred ca in 2004.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru