Explozie la o fabrica Porsche

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 25.02.2008
Productia modelului 911 a fost oprita in urma unei explozii care a avut loc in fabrica din Zuffenhausen.

Esential

160 de modele Porsche 911 erau produse zilnic la Zuffenhausen.

Porsche a anuntat printr-un comunicat de presa ca a oprit productia modelului 911 la fabrica din Zuffenhausen din cauza unei explozii aparute in urma unei scurgeri de gaze.

Asamblarea modelului 911 a fost sistata pentru doua sau trei zile la Zuffenhausen, dupa estimarile preliminare. Capacitatea noastra de productie era de 160 de unitati pe zi ”, se arata in comunicatul Porsche.

Compania germana a sustinut ca nu poate acoperi pierderile logistice cauzate de acest incident. In urmatoarele luni nu se va putea recupara timpul de productie pierdut, deoarece Porsche nu vrea sa ia masuri care sa duca la afectarea calitatii lotului de masini.

Fabrica din Zuffenhausen este si locul unde Porsche produce motoarele pentru modelele Cayenne, Boxster si Cayman. Din fericire, explozia nu a cauzat victime, doar doi muncitori avand nevoie de spitalizare pentru rani minore. Oficialii germani au de gand sa faca o serie de investitii in urma deflagratiei produse, investitii care vizeaza mutarea vopsitoriei fabricii Zuffenhausen.

Via | Porsche

Comentarii (3)

  • Jale
    "masuri care duce" ce expresii aveti..a la vanghelie. In ceva " victime umane". nu prea am auzit de altfel de victime. Praf scris articolul asta
    0 0
  • claudiuDC
    Ochelari
    @tgn - de asa ceva ai nevoie. Unde vezi tu "masuri care duce" si "victime umane"? Fa o vizita la oftamolog. Ai nevoie!
    0 0
  • Au schimbat
    Prietene..pe cuv meu ca azi dimineata cand am scris comentariul aceste greseli erau prezente. Acum au schimbat. Rusine Automarket!!! Trebuie sa fac Print screen de fiecare data cand faceti greseli?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru