F1 Champ 2008. Fii manager de Formula 1!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 11.02.2008
Inscrierile in cel mai tare manager de Formula 1 de pe internet, F1 Champ, au inceput astazi. Ia startul acum!

Esential

7400 de euro este totalul premiilor puse in joc in editia 2008 a F1 Champ
10 luni va dura concursul F1 Champ 2008, acesta ruland in paralel cu editia 2008 a Campionatului Mondial de Formula 1.

F1 Champ, cel mai tare manager de Formula 1 de pe internet, revine in forta in sezonul 2008. Incepand de astazi, fanii Formulei 1 se pot inscrie pentru editia 2008, la sfarsitul careia pot castiga o excursie de doua persoane la Marele Premiu al Turciei 2009!

Concursul va debuta propriu-zis prin punctarea stirilor pe data de 3 martie 2008.

La fel ca si in prima editie, concurentii isi vor alege cate un pilot, un pilot de teste, un team manager si o echipa din cele 3 grupe valorice in care au fost impartiti combatantii sezonului 2008. Userii vor castiga puncte in functie de stirile publicate in sectiunea de noutati a sectiunii de Formula 1 a site-ului Automarket.ro si de rezultatele din evenimentele oficiale (teste, antrenamente, calificari si cursa).

Noutatea absoluta pentru editia 2008 este reprezentata de modulul de pariuri. Astfel, punctele castigate de concurenti din stirile de Formula 1 si din evenimentele oficiale (teste, antrenamente si calificari) vor putea fi pariate pe diverse evenimente, cum ar fi castigatorul cursei, duel intre piloti, cel mai rapid tur sau pole position.

Creste astfel atractivitatea competitiei, iar userii vor avea mai multe sanse de a-si valorifica cunostintele de Formula 1.

Cei mai buni manageri vor fi premiati la sfarsitul fiecarei etape de F1 Champ cu premii in bani (600 de lei pentru primul loc, 400 de lei pentru al doilea loc si 200 de lei pentru al treilea loc), precum si cu tricouri F1 Champ.

Cel mai inspirat user pe parcursul intregului sezon va fi recompensat cu o excursie pentru doua persoane la Marele Premiu de Formula 1 al Turciei din 2009, pentru care Automarket.ro va asigura toate cheltuielile calatoriei (trasnport, cazare, bilete de acces pe circuit). In plus, marele castigator va intra in posesia unui exemplar din volumul de colectie "The Great Encyclopedia of Formula 1, 2007 Edition" de Pierre Menard, la fel ca si useii de pe locurile 2-5.

Cartea de colectie "The Great Encyclopedia of Formula 1, 2007 Edition" are 892 de pagini, cuprinde 1200 de fotografii cu si despre toate echipele, pilotii si rezultatele din Formula 1 din 1950 pana in prezent intr-o forma grafica deosebita.

Nu mai sta pe ganduri si inscrie-te acum in F1 Champ pentru o aventura inegalabila pe parcursul celor 10 luni ale sezonului 2008 in Formula 1!

Comentarii (15)

  • gicatt
    premii
    cam mici premiile, pentru valoarea voastra
    0 0
  • Pentru un operator
    Salut! Mi se cere sa specific userii care folosesc acelas calculator ca si mine altfel voi fi exclus din concurs. Dupa ce o sa se faca identificarea asta dupa IP(alt mod nu vad:) )?Eu stau in regie si din cate stiu eu tot caminul avem acelasi IP. Sunt foarte multi fani ai formulei 1 in acest camin...daca isi fac toti cont o sa fim stersi? Sper sa nu se intample asta! sper sa se gaseasca o solutie pentru aceasta problema!
    0 0
  • URAGANU
    bravo
    Laudabila initiativa Automarket si bravo voua ca intrati in asemenea tipuri de concursuri. Nu fac decat sa va aduca popularitate.Pentru amatorii de carcoteala: site-uri ca acesta nu traiesc din sponsorizari gratuite, ci din reclame si alte surse mici de venituri. Ma mir cum de Multimiliardarii de la Autovit nu au facut asa ceva, ca ei fac 20.000 euro/zi numai din sms-uri.M-am inscris, sistemul asta e profesional si mereu actualizat.
    0 0
  • mdea
    ce e asa de laudabil?e o porcarie avand in vedere k eu le fac articolele ,si asa scade nivelul acestiu site "de milioane" care defapt e varza si plin de amatorisa vedem daca functioneaza anu asta acest concurs k anu trecut era cam praf
    0 0
  • e prea complicat
    0 0
  • nsl_iuli
    Premii
    Daca dati premiile tot asa ca sezonu' trecut mai bine lasa Din etapa 6 am castigat un tricou, si nici pana in ziua de azi nu l-am primit, RUSINE!!!
    0 0
  • nu va mai laudati atat
    cel mai tare?
    nu va mai credeti asa de tari
    0 0
  • sergiu dan
    Premii??????????? HA ,HA,HA.
    PREMII ??????. HA HA HA , hai ca sinteti"amuzanti". AM CISTIGAT din IULIE 2007 un premiu (1 pachet de detailing complet si 1 serviciu de aplicare folie Llumar) de la voi si nici pina acum nu am intrat in posesia lui. RUSINE!!!!!!. Mai aveti si tupeul sa ne cereti sa mai "pierdem " timpul cu un concurs nou. RUSINE!!!.
    0 0
  • Mircea Mester
    Premii
    Stimate domn,

    Pentru pachetul de detailing si pentru foliile Llumar trebuia sa va prezentati in termen de 30 de zile de la afisarea premiului pe site la sediul partenerului nostru in concursul respectiv. Acesta era unul dintre punctele regulamentului, regulament pe care de altfel l-ati acceptat si citit in momentul inscrierii. De aici incolo, noi nu suntem responsabili de premii. Tratati cu partenerul nostru recuperarea premiului, in conditiile in care acest lucru mai poate sa aiba loc acum.Multumim si ne pare rau pentru neintelegeri.
    0 0
  • LOL
    Io am avut alta problema nu mai stiam user/pass...si nu am reusit sa aflu nici pana la sfarsitul sezonului. Culmea cred k ash fi avut rezultate printre cele mai bune...
    0 0
  • Sergiu Dan
    Stimata redactie.
    * Castigatorii sunt rugati sa trimita un e-mail cu numele, prenumele, adresa postala si premiul castigat la adresa concurs@automarket.ro pentru a putea intra in posesia premiului. Asa scire in continuare la voi la rubrica de concurs, iar eu am trimis primul mail in data de 26 07 2007 la ora 19:10 si de atunci am tot asteptat sa primesc un raspuns in legatura cu asta. Adevarat am intirziat cu raspunsul 13 zile , dar stiam ca pot revendica premiul in 30 de zile.Oricum asta e, nu poti sa le ai pe toate , NU ????
    0 0
  • concurs
    e super!
    0 0
  • anonim
    aiurea...
    nu va suparati dar anul trecut a fost foarte aiurea , banal de=a dreptul mult prea simplist totul fiind bazat pe instinct . daca chiar vreti sa aveti priza la public nu numai la copii ceva mai mari de gradinita, faceti ceva sa devina mai interesant.
    0 0
  • la astfel de concurs particip pentru ca iti place f1 si eventual sa vezi cam cata intuitie ai in meterie de asa ceva...da' cum e romanu' nehalit, nesatul si obisnuit sa primeasca moca totu', normal ca daca nu si-a primit tricou' cu automarket deja a dat faliment...
    0 0
  • f 1
    ii fain da nu stiu cum sa fac sa vad toata masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru