Comentarii (7)

  • grigore
    sau sau
    Masina asta... Ori iti cade cu tronc din prima, ori n-o poti suferi deloc... Ori intai nu-ti place si pe urma iti vinzi un runichi si jumatate de plaman sa ti-o iei :)
    5 13
  • made in japan
    Nu vad cui nu ar putea sa placa masina asta! E o felina de vis!
    18 4
  • tot asta?
    Am si eu o intrebare? Infiti cand mai scoate un model nou? De 4-5 ani au aceleasi masini in oferta. Poate le merge prea bine la americani...
    2 13
  • Alexander
    masina asta prima data imi inspira o baba cocosata .. dupa ce am mers cu un fx 35 2008 vreo 1500 km printre care si un drum la munte in satul magura cu teren foarte accidentat m-am indragostit iremediabil si chiar si cu consumul de 13-`14 extraurban isi merita fiecare banut. pe un teren pentru hummer si aro cu o inclinatie maricica si pietre -bolovani in loc de pietris masina s-a comportat nesperat de bine atat din pct de vedere al comportamentului de suv (da e 4x4 dar parca astea sunt mai mult pentru oras ) cat si prin prisma calitatii de fabricatie - atatea pietre si gropi si multe altele si nu am auzit cel mai mic zgomot din bord panouri usi sau orice altceva. mi s-a parut excelenta masina si mi-a schimbat total parerea despre japoneze.
    10 3
  • din poze mi s-a parut groteasca la inceput fata de precedenta generatie. dupa ce am avut placerea sa "ne cunoastem" mi s-a schimbat parerea radical. si cu 3l diesel. seara la plimbarica obtii si 5%. de fapt la ce feeling e in interior numai de plimbarica sa tot scoti masina din garaj.
    8 3
  • dumitru
    Sportivitatea o are in gene. Gheparul e sursa de inspiratie: pradator de viteza!
    11 3
  • hahahha
    @ZZZ
    Imi pare ca acum ai deschis ochii in lumea auto, nu? Ciclul de viata a unui model la orice constructor dureaza 5-6-7 ani, uneori chiar mai mult.
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru