Farbio GTS, un nou supercar de vanzare

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 20.09.2007
Britanicii de la Farbio au anuntat punerea in vanzare a supercarului GTS, dotat cu caroserie in intregime din fibra de carbon.

Dupa ce ieri va anuntam despre demararea productiei in cazul supercarului neo-zeelandez Hulme, revenim astazi cu o stire asemanatoare. Un alt supercar de nisa va vedea lumina zilei si va putea fi vanat de pasionatii acestor modele. Este vorba despre modelul GTS, creat de constructorul britanic Farbio, care a inregistrat deja o serie lunga de comenzi venite din Statele Unite, Marea Britanie, Scandinavia si Thailanda.

Supercarul britanic beneficiaza de o caroserie din fibra de carbon, o podea plata cu deflector inclus si doua versiuni de motorizare. Prima versiune este disponibila impreuna cu un propulsor aspirat natural care dezvolta 262 cai putere si ii permite supercarului sa atinga 0-100 km/h in doar 4.8 secunde. Greutatea acestei versiuni este de doar 1049 kilograme.

Versiunea superioara, Rotrex Supercharged, care cantareste doar 1.066 de kilograme, beneficiaza de un propulsor supraalimentat care dezvolta pana la 384 de cai putere, suficienti pentru a atinge 0-100 km/h in 3.9 secunde.

Ambele versiuni ale supercarului GTS sunt echipate cu suspensii ajustabile si frane profesionale marca AP Racing cu discuri ventilate de 350 mm pe fata si 328 mm pe spate. La interior pasagerii se vor bucura de scaune sportive Sparco, o interfata touch-screen pentru sistemul de navigatie, sistem de climatizare si un sistem audio performant.

Comentarii (6)

  • DAAAAA
    Frumos Ferrari!
    0 0
  • Seamana cu un CCX mai slab, e ok britanici au putine supercars
    ..
    0 0
  • lol e o combinatie intre carrera gt ford gt 40...
    0 0
  • poate n-ati vazut chederul de la geamul lateral...parca e din autobuzul 282.
    0 0
  • prudentul
    aspect
    Grozav ce seamana, fata cel putin, cu un Ferrari.
    0 0
  • scorpionul
    ce-i ma asta
    asta e ferari curat..
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru