Ferrari 360 Modena, culmea aerodinamicii!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 29.05.2007
Japonezii de la J.N.Hephaiss sunt responsabili pentru aceasta realizare de exceptie.

Casa de tuning J.N.Hephaiss a luat la lucru modelul Ferrari 360 Modena. Rezultatul muncii lor a fost unul deosebit si din ce in ce mai rar intalnit in breasla tunerilor.

Specialistii de la J.N.Hephaiss nu s-au axat pe redesenarea sau retusarea unor elemente ale modelului, ci au adus componente noi care sa imbunateasca performantele aerodinamice ale modelului Ferrari 360 Modena.

J.N.Hephaiss propune pentru 360 Modena un nou sistemul de evacuare, in forma de fular si jante de 19 inch. Principala arma a tunerelui japonez este pachetul impresionant de spoilere. Dotarile din sectorul aerodinamic sunt disponibile doar din materiale ca FRP (Fiber Reinforced Polymer) sau fibra de carbon.

In continuare va prezentam o galerie foto cu Ferrari 360 Modena tunat de casa nipona J.N.Hephaiss!

Comentarii (2)

  • Cryyss
    SuperCar
    betooooonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ... se cunoaste ca sunt fan Ferrari ?
    1 0
  • ferrari the best !!!
    Nu, nu se cunoaste k esti fan ferrari, dar masina asta si in general toate masinile ferrarisunt bestiale. Orcine ar conduce o asemenea masina, sau cel putin ar visa sa conduca un FERRARI. Cu adevarat cel mai tare constructor de masini.
    fortza ferrari !!!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru