Fiat 500 Arancia: ediţie specială pentru Japonia

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 04.09.2010
Oficialii Fiat au prezentat publicului o nouă ediţie specială a lui 500. Aceasta poartă denumirea de Arancia şi va fi disponibilă doar pentru piaţa auto din Japonia.

Esential

300 de exemplare 500 Arancia vor fi produse

Europenii s-au bucurat din plin de ediţiile limitate ale lui Fiat 500, iar acum este rândul japonezilor să beneficieze de o astfel de versiune. Oficialii Fiat au pregătit pentru asiatici o variantă specială a micuţului model de oraş, botezată Arancia. Noul Fiat 500 Arancia va fi produs în doar 300 de exemplare.

Versiunea specială a lui 500 dispune de o caroserie vopsită în culoarea portocaliu, iar la interior, italienii au ales aceeaşi nuanţă pentru planşa de bord. De asemenea, Fiat 500 Arancia a primit şi de un set de jante cromate de 15 inch, însă aceastea sunt disponibile şi pentru versiunea de serie a micuţului model italian. Preţul pentru noua ediţie specială nu a fost încă anunţat de producător.

Via | Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru