Fiat 500 in Romania: de la 9664 de euro CIP

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 24.03.2008
Fiat 500 a fost lansat astazi in Romania. "Masina Anului 2008" poate fi comandata in tara noastra de la 9664 de euro CIP.

Esential

9664 de euro CIP costa Fiat 500 in versiunea de baza
11.500 de euro costa versiunea de baza a lui Fiat 500 cu toate taxele incluse.

Fiat 500 s-a lansat in Romania. Dupa lansarile cu fast din Europa si dupa ce a reusit sa isi adjudece numeroase premii internationale, cel mai cunoscut fiind trofeul "Masina Anului in Europa", minionul model al italienilor poate fi comandat si in Romania.

Fiat 500 este o compacta in 3 usi (3550 mm lungime, 1630 mm latime si 1490 mm inaltime) cu un design absolut unic, atemporal si extrem de atragator, disponibila cu o gama completa de motorizari: 1.2 69 CP, 1.3 Multijet 75 CP cu filtru DPF si 1.4 16v 100 CP, toate Euro 5, un standard ce va fi impus de legislatia internationala abia peste doi ani si pentru care taxa de prima inmatriculare nu exista.

Un autoturism proiectat in mod special pentru a obtine maximum de 5 stele EuroNCAP si chiar pentru a provoca ridicarea unui nou standard, cel de 6 stele. pentru a ajunge la acest rezultat, inginerii Fiat au inclus in dotarea acestui model sapte airbag-uri, o premiera in clasa sa.

Fiat 500 poate fi configurat in peste 500 000 de versiuni diferite datorita unui numar impresionant de culori, accesorii si materiale puse la dispozitia clientilor.

De altfel, placerea de a personaliza acest autoturism este o activitate in sine, intregita de ideea designerilor Fiat de a concepe 100 de accesorii originale, special pentru noua lansare a masinii.

Modelul italian dispune, de asemenea, si de o serie de dispozitive tehnice si hi-tech cu totul noi in acest segment. printre acestea se numara sistemul Blue&Me (Bluetooth, recunoastere vocala, conexiune USB, cititor MP3 si SMS Reader).

In Romania, Fiat 500 este disponibil in 3 variante de echipare (Pop, Lounge si Sport) si are un pret de pornire de 9664 de euro fara TVA (11.500 cu TVA inclus). In dotarea standard sunt incluse: ABS+EBD, 7 airbag-uri, aer conditionat, radio CD + MP3, inchidere centralizata, samd.

Taguri: 500, Fiat

Comentarii (41)

  • cristi
    da..
    interiorul arata bestial.
    1 0
  • un eXXtremist
    fitze
    masina asta se adreseaza unei domnishoare cu fitze care nu are inca de la tati un SUV ceva. sau care nu e capabila sa conduca un SUV. asa ceva mergea in Romania pe la 5-6000 euro maxim. la cesti bani imi luam si eu sa ma joc cu baietzelul meu cu ea. deci....o super mashinutza...de jucarie :)
    0 1
  • 10 lei
    @cristi
    uraca-te in ea inainte de a spune ca interiorul e bestial!! din poze nu prea iti dai seama ! eu am urcat si nu prea am fost incantat de :calitatea materialelor(vezi plasticele de la gurile de aerisire,fetele de la usi(care oricum sunt prost gandite) etc) , performantele masinii sunt destul de slabe pt motorul de 1.2 cu care am mers-si am mers cu multe masini 1.2 de la fiesta la getz (prefer sa imi iau o panda cu 3000 eu mai putin si am mult mai mult spatiu si ac manevrabilitate in oras), live masina nu mi-a mai dat aceeasi placere de a ma uita la ea cu admiratie! de la mine nota 7 spre 8
    0 1
  • nu merita
    am vazut un exemplar in Germania si la banii cat costa acolo cca 10500euro varianta de baza, nu merita mai mult de 7000 euro. Interiorul nu arata cu nimic mai deosebit fata de un Spark sau Kia Picanto. Exteriorul e deosebit doar prin forma retro.
    0 1
  • :))
    ragalia asta atatia banii nu face
    0 1
  • ciprian_san
    merita atentia
    este o masinutza deosebita, este extraordinar felul in care poti sa o configurezi(am intrat pe site-ul oficial) cred ca am sa-mi comand una, chiar daca am inteles ca termenul de asteptare e undeva la 4-5 luni
    2 0
  • calitate Fiat
    design - super betoncalitate materiale - de 2 bani-ieftina..mai jos de Clio 3 fiabilitate - medie ...de unde aceste concluzii...am condus masina in italia....arata bestial..pana te apropii de ea...la modul cel mai serios...finisarea si mai ales calitatea materialelor...lasa de doooooooooorit...jale..de nasol...ma refer..pt o masina..ce pleaka..de la 11-12mii euro..minim...e o mare bagatela..bazata pe un singur fapt...design-ul italian...care da ceata..intradevar..cand o conduci...te simti unic..si misto...dar...pe ce dai baniii..pe o tabla f f frumos indoita..?NO GRAZIE.rezultat...nu merita banul frate!...daca ar fi 7000..cu tot cu taxe..da..merita...la ce primesti...asha ca..atentie...de ce va zic..pai simplu...de la 12mii...iti poti cumpara cam f multe masini din clasa compact...mult..mai mari si mai calitative..
    0 1
  • comentariu
    Dupa cum arata si avand in vedere pretul nici nu merita sa mai analizez interiorul.Chiar daca ar avea consum 2l nu as cumpara asa o masina.
    0 1
  • fiat 500
    mult prea scump pentru ce stie sa faca. o masina de fite pentru femei
    1 1
  • primus
    pfui...
    o scumpete de masina. pentru aerul retro castiga cateva puncte, desi mai degraba apreciez un mini. pentru pret, bleah, cam scumpa, la banii astia se poate lua si o lancia ypsilon, care are cam aceleasi calitati, daca nu in plus.
    0 1
  • arthur
    la banii astia
    La banii astia iti iei Corsa c'mon si cu toate ca nu e un virf de segment(corsa) ii da clasa la orice ora la orice, finisaje calitate confort si altele.
    0 1
  • giulai
    nu e pentru Romania
    In ciuda tuturor spuse, e o masina frumoasa si eleganta, manevrabila, ideala in oras dar si pe distante medii. Merita toti banii. Nu este deloc o masina de gagici cum zice romanul. Noi romanii avem in general alte standarde: "de banii astia luam o masina mai mare (eventual cu portbagaj imens in care sa bagam juma de porc si sacul de cartofi)" , "luam nustiuce SUV sau masina de teren (avem o problema cu masinile mari) second hand". "Ca e prea mica si nu pot sa merg cu toata familia (soacra, matusa, varu Sandel) in concediu si de bani astia imi luam un VAN (probabil tot SH)". Oameni buni TREZITI-VA!. Nu e o masina pe gustul vostru, dar credeti ca degeaba a castigat premiul de masina anului? Ea fie 5000 Euro zice cineva si atunci o cumpara. Da ca e bicicleta? Am vazut cursiere mai scumpe de 5000. Nu stiu ce succes o sa aiba in Romania, dar pe piata din Vestul Europei se pot vedea rezultatele.Eu le doresc succes celor de la Fiat.
    2 0
  • MariuX
    sump!!
    pt 2 portiere si o gramada de plastic ieftin e prea scump! ma indoiesc de succesul acestei masini in Romania. in plus, e URATA! chiar daca e Euro5, e prea scumpa!
    0 1
  • 10 lei
    la 14 mii pt un motor 1,4 te poti baga la un focus standard , la un c4 la un 207 si sa nu va aud ca 207 ,c4 si focusul sunt urate si asta e mai frumoasa!
    0 1
  • mazda2, fiat 500
    nu comentez aici fiat 500. comentez "gustul" meltenilor de romanica pentru gipane, ATV-uri si alte tractoare, si felul cum stramba din nas la masini mai mici. mai deschideti ochii, bai, domnilor: masina anului 2008 in europa este fiat 500 si masina anului 2008 in lume este mazda 2! Asta spune ceva, nu? Viitorul este al masinilor mici, nu al tractoarelor conduse de o singura persoana care nici nu se vede din spatele volanului...
    1 0
  • Cristi
    Sunteti Tarani
    Toti cei care au zis ca nu merita mai mult de 7000 de euro ., Dacia Logan costa atat si din totari, nu are nici 10% din dotarile Fiatului , unde gasesti la 10000 de euro 7 airbag-uri , abs-ebd , aer-conditionat , mp3 etc etc si mai este si euro 5 (nu platesti taxa inmatriculare ......ganditi inainte sa vorbiti .....
    1 0
  • johnny
    @alter
    deschide ochii tu si intelege ca masinile mici nu sunt masini de familie si de iesit in afra orasului nu mai zic de mers in concediu intr-un tur al europei! nu tot romanul e cocalar si isi ia jeep-uri si masini din clasa medie- mare doar pt ca nu are pe ce da banii si pana la urma am avut 50 ani de comunism in care nu vedeai pe strada decat lada si dacia ! de ce sa nu prosperam si noi daca putem ???pt ca ai auzit tu ca fiat 500 este coty in 2008 (pareri jurnalistice!!!!) (masina construita in polonia pe platoforma modelului PANDA!!!!) cel mai important dupa mine este cine castiga motorul anului (fiabilitate, putere,consum) va salut si va stimez!
    1 0
  • horhel
    taxa de inmatriculare
    mare avantaj asta cu euro 5, la 1.2 cred ca e 100 de euro.... sa stii ca asta-i motivul sa iti iei un rahatel de masinuta ... si faza cu 7 airbag-uri ... poate sa ascunda faptul ca de fapt e o cutie de conserve in care te-ai lovi de toate colturile (la 65km/h) ... la 100 tot nu scapi la cat de prapadita (nu discutam cazul in care te loveste unul cu un gipan)
    0 1
  • mie nu-mi place masina deloc
    oricat ma uit la masina asta nu ma atrage cu nimic. Si cand ma gandesc ca toata Europa e extaziata de masina asta (??? conform presei) chiar nu inteleg de ce. E urata, performante slabe, numele e prastie (ce masina ai? Fiat 500 ,muhahahaa, oribil) e si scumpa pt marimea ei...mai ales varianta full, ma doare capu cand ma gandesc. Eu i-am cumparat sotiei un Ford Fiesta ultra dotat,de la reprezentanta Ford, 20.000 km, masina fusese de teste,fapt pt care am primit super discount de 3900. Deci la 9900 euro am luat o masina de le sta vecinilor mintea in loc, mai ales cand vad interiorul rosu-negru, jent Al foarte frumoase, comenzi pe volan, mp3, navi, 8 airbag-uri, etc
    0 1
  • m3lcool
    pt steve :)) off topic
    bah steve :)), bah baiatule :)) frate suntem in 2008... cum dreaq poti sa spui k i-ai luat fiesta de iti sta mintea in loc :)) - poate tie pt k probabil ai mintea mult prea scurta si inghesuita si cum incepi sa gandesti un pic.. pac te blokezi...
    1 0
  • Adrian
    este o masina speciala. trebuie un anumit grad de educatie pentru a o evalua.Intamplator nu e adresata celor care pleaca de la pret.Exista si trairi pe lumea asta!
    1 0
  • primus
    fiat, emotii, bullshit
    mai treziti-va, bre. adriane, pentru emotii am comparat-o cu lancia ypsilon si a iesit sub; asa ca lasa-ne tu cu gradul de educatie :D mai departe, la raport pret/calitate+dotari, iese mult sub Honda Jazz (e drept, Jazz e mai lunga cu 30 cm).
    0 1
  • giulai
    e urata ?
    Fiat 500 a castigat "EuroCarBody 2007" si "Cea mai frumoasa masina din lume, 2008".In plus a fost construita pe platforma lui Panda, care se stie ca este una din cele mai fiabile masini construite vreodata de Fiat si nu numai.Panda se fabrica din 2004 si inca e pe locul 8 la vanzarile din Ianuarie 2008 in Europa. De ce? Nu o fi fiabila....Credeti ca 500 nu merita banii?Nu cumparati.
    1 0
  • frumoasa foc masina asta
    :)))) auzi: fiesta, jazz!?! :)))))))))Doamne, masina asta este o bijuterie. Zici ca e lucrata manual. Cum naiba ar putea cineva sa o compare cu o fiesta? Dupa pret? pai asa o pui in aceeasi oala cu un BMW seria 7 de acum nu stiu cate zeci de ani. Pacat insa de calitatea materialelor(eu nu am avut ocazia sa ma urc in ea, dar daca atata lume vorbeste o fi ceva putred la mijloc).
    0 0
  • fiat 500 un mare fass
    Multa reclama pt nimic
    0 1
  • o tara de prosti
    cei care spun ca materialele sunt proaste calitativ cam bat campii; mai bine ati vedea ce spun altii mai cu experienta si cu mai multi bani in buzunar. la asta se adauga si cele 5 stele la euroncap; sau alea nu conteaza? intr-adevar, masina este scumpa, dar numai pt romani; daca era atat de prost raportul calitate/pret, credeti ca erau atat de multe comenzi?!
    1 0
  • hmm..
    ...mi se pare cam scumpa ... buburuza..
    0 0
  • Super masinuta
    La ce spune articolul asta,chiar e super si pretul nu e chiar asa mare pentru ce ofera daca e sa faci o comparatie cu Citroen C1,107 sau Ygo.Oricum are cel mai frumos design din clasa sa.
    1 0
  • 500 000 versiuni???
    Domnule "Mester",Nu vreau sa te contrazic,numai ca 500 000 versiuni e prea mult, dupa parerea mea.Citez"Fiat 500 poate fi configurat in peste 500 000 de versiuni diferite datorita unui numar impresionant de culori, accesorii si materiale puse la dispozitia clientilor".Cat timp iti ia sa numeri pana la 500 000?Eu cred ca este o greseala mare facuta din cauza erorii de scriere.Ganditi-va ce inseamna pentru logistica 500 000 "versiuni". Sa nu uitam ca in Romania se vand 3 variante:))
    0 0
  • zici ca e a lu' tataie
    avea si bunica-miu un fiat 850, arata cam la fel la interior, tot cu scaune de piele, ecrane rotunde, la fel de inghesuit. daca i-ar fi pus AC, probabil ca s-ar fi confundat.... atemporal, eteric, bai ma lashi?!
    0 1
  • Pret nesimtit.
    trebuie sa nu fii normal la cap sau sa n-ai ce face cu banii ca sa dai 12.000 de euroi pe galma asta de masina. Arata la fel ca stramosul lui, care era masina saracului, la banii de acum ar fi fost 2.000 de euroi. Cu banii pe care-i cer astia pe caricatura asta de masinuta, iti iei un Ford Focus, care chiar e masina.
    0 1
  • Mircea Mester
    @Oti
    Exista peste 500.000 de posibilitati de a configura un Fiat 500. Cele cateva zeci de accesorii combinate dau exact acest rezultat.Multumesc.
    1 0
  • tot io
    miniatura
    E O GALMA!!!!...
    0 1
  • primus
    jdemii de versiuni
    pai chestia asta n-o face unica, la urma urmelor. si alte modele au zeci de accesorii sau optiuni. deci nu vad de ce ar fi asta un motiv de reclama.
    0 1
  • Moama cata butonu`
    La cd player, oare de ce a pus ditamai butonu de on/off?
    0 1
  • Nu merita
    Nu as da atatia bani pe micuta asta niciodata!nu merita.Imi place da ii prea scumpa.De bani aia gasesti altceva mult mai bun.Asta e parerea mea
    0 1
  • Fiat
    Enake, tata, asta e masina la clasa mica nu la compact! Si e o masina de fitze pentru domnisoare dotate. Se poate personaliza si asorta cu...pantofii sau poseta. Asa ca, daca nu iti place, mai exista si HUMER!
    0 0
  • zicea cineva
    zicea cineva...mazda 2 si fiat 500...respect.Parintii mei au mazda, iar eu vreau un fiat 500.Intr-adevar e o masina care are stil,mie imi place...nu sunt o gagica cu fitze si cu parinti cu bani...sunt o fata normala care prefera masinile mici si care ar merge la serviciu cu un FIAT 500.AAAA si apropo...nu port pantofi si poseta...prefer pantofii sport si rucsacul, asa deci domnilor daca nu va place nu va obliga nimeni s-o cumparati,cum zicea o vorba:"Cui nu-i place sa nu-si cumpere!"Si era cineva care spunea de 106, Yogo si Citroen C1...avea dreptate...hai sa nu ne facem iluzii...masinuta asta galma sau nu, isi merita pe deplin titlul.
    1 0
  • bulina 100 CP
    pt "mie nu-mi place masina deloc" ... nenea, scuze de intrebare, dar nevasta tot pt vecini ti-ai luat-o?... cum vine aia " i-am luat sotiei masina"...ea unde era in timpul asta? la vecini? pai nene, noroc mult! asa vecini, asa nevasta, asa masina!
    0 0
  • Catalin
    baaa taranilor
    cum dracu comentati voi d pret cand da-ti 8000 si ceva de EU p un ...de spark care nu are decat geamuri electrice fata si aer conditionat si un motor minuscul( 0.8 ).masina arata bn, motorizarile pt marimea si greutatea ei sunt mai mult decat suficiente..... c a-ti vrea...un motor d 2 p ea???calitatea este materialelor este ff buna comparativ cu alte masini din gama ei!!!!e advarat ca pretul este putin cam piperat dar nu mi se pare exagerat, in conditiile in care alte masini din aceeasi clasa pentru pretul pe care il au sunt niste carute!!!!masina arata bine, se conduce excelent si unde mai pui ca este si stabila la viteza mare!si nu mi se pare deloc a fi o masina pur feminina, este o masina de oras,cu foarte mult stil si atat...va plangeti atat de trafic si d locuri d parcare dar cand vine vb de o masina mica faceti figuri, si tot la vagoanele care le vezi zilnic pe strazi ramaneti!!!in concluzie masina e super si din partea mea un 10+ pentru FIATau avut curajul sa readuca la viata Fiat500, si au facut-o cum nu se putea mai bine.
    2 0
  • eu cred ca toti cei care spun despre fiat 500 ca e prea scumpa , putin incapatoare,interiorul de proasta calitate , etc... au o sg problema : le place aceasta masina dar nu si-o pot permite ca o a doua masina.Sunt de acord ca nu e incapatoare ca un jeep sau ca multe altele...dar daca vrei spatiu iti cumperi un microbuz,iar daca vrei ,,sa pui curu' intr-o masinuta fina si draguta sa faci o plimbarica'' te urci in F.500 si ii dai bataie ca e rezistenta in ciuda remarcarilor celor care nu stie sa aprecieze calitatile si bunul gust.E o masina pe cinste...am asistat la un accident intre un 500 si un bmv :fata la bmv varza si curu' la 500 cu o zgarietura....care a fost mai tare???!!!!!!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru