Fiat 500 va fi disponibil la dealerii Chrysler din America peste 18 luni

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 02.06.2009
Fiat 500 va fi vandut in reprezentantele Chrysler din America incepand cu anul 2011. Modelul Fiat 500 este singurul produs care va fi vandut in SUA sub sigla constructorului italian.

Fiat 500 va fi singurul model al constructorului italian care va fi vandut sub sigla Fiat in Statele Unite ale Americii. Modelul va fi disponibil in showroom-urile Chrysler peste aproape un an si jumatate. Pe piata din Statele Unite ale Americii, Fiat 500 va rivaliza cu modelele Mini Cooper si Smart ForTwo. Gama Fiat va fi modificata substantial inainte de introducerea pe piata americana sub sigla Chrysler.

Trenul de rulare, motorizarile, suspensiile si directia modelelor Fiat vor fi folosite si la unitatile vandute in Statele Unite ale Americii, dar aceste modele vor avea o caroserie specifica pentru Chrysler. Acest lucru este necesar deoarece clientii americani vor cauta un alt design interior si exterior, precum si alte dotari si echipamente optionale. Noile modele vor fi creatia unor designeri americani care vor folosi tehnica italiana de la Fiat.

Via | TheTruthAboutCars

Taguri: 500, Chrysler, Fiat

Comentarii (3)

  • URAGANU
    smart
    Asta a si fost scopul FIAT cand a preluat Chrysler. Sa isi mareasca reteaua de distributie a masinilor proprii in SUA :) Cand o sa vada americanii ce consum derizoriu au masinile astora o sa se imbulzeasca toti.

    Sanatate maxima si Putere la Fiat, merita.
    3 1
  • teapa
    americanii iau teapa, din nou :)
    1 2
  • Vai!
    Daca isi baga mainile designerii americani in 500 eu n-o vad a bine. Ati vazut cum arata civic-ul varianta americana? Oribil fata de nava spatiala din europa :P
    1 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru