Fiat Bravo, informatii oficiale

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 31.01.2007
Ultimul venit in gama Fiat, hatchback-ul Bravo, a fost prezentat oficial la Roma insotit de comunicatul de presa si de fotografiile oficiale.

Fiat a prezentat astazi pe site-ul oficial comunicatul de presa si fotografiile hi-res ale noului Bravo. Dupa ce ieri a fost prezentat in carne si oase la Roma (Automarket v-a prezentat primul spot TV in care apare noul hatchback italian), avem astazi acces la toate informatiile legate de noua apritie in gama Fiat, cea care inaugureaza si noul logo al marcii.

Odata cu lansarea si cu prezentarea motorizarilor disponibile, Fiat a anuntat si preturile pentrui fiecare in parte. Astfel, in Italia, motorizarile si preturile disponibile sunt urmatoarele:

- 1.4 16V 90 CP: 14.900-17400 euro
- 1.9 Multijet 120 CP: 19.000-21.400 euro
- 1.9 Multijet 150 CP: 21.900-22.800 euro

Sa analizam insa in detaliu noul Bravo. Modelul italian este un hatchback cu cinci locuri si cinci usi lung de 4340 mm, lat de 1790 mm si inalt de 1490 mm. Ampatamentul ajunge la 2600 mm iar volumul portbagajului este de 400 de litri. Desi la start vor fi disponibile motorizarile de mai sus, se prefigureaza introducerea in urmatoarele luni a unor superperformante T-Jet (1.4 benzina turbo de 120 si 150 CP).

In ceea ce priveste siguranta, Bravo dispune de pana la 7 airbag-uri, centuri pretensionate, ABS+EBD, ESP cu Hill Holder si sistem anti-derapaj ASR. La bord, soferul se poate baza pe sistemul Blue&Me Nav (dezvoltat in colaborare cu Microsoft), pe un pachet de climatizare automata bi-zona, cruise control, senzori pentru ploaie, senzori de parcare, faruri de ceata autodirectionale si plafon panoramic retractabil.

Comentarii (2)

  • Daniel
    Bravo! bravissimo
    Masina arata superb!... dotarile sunt de exceptie, sis a fiti sigur ca nici nu este scumpa! aviz pentru Dacia... cind va hotariti sa nu mai mintiti poporul roman asa cum o faceti de 40 de ani?
    0 0
  • Superb
    Masina arata super totusi cred ca preturile sunt cele CIP prea ieftin ca sa fie adevarat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru