Comentarii (8)

  • Viata scurta pentru o compacta
    Fara succes..pa si pusi
    In 2013 Fiat Bravo va dispare de pe piata.
    13 18
  • Fix It Again Tony (FIAT)
    O masina fara imagine la fel de scumpa ca un VW. Nu cred ca o sa aiba mare succes la preturile astea, mai ales ca exista oferte asemanatoare de la Opel Astra, Peugeot, renault sau VW.
    15 21
  • Cristi
    scump!
    motorul e mult prea modest la banii si clasa asta...
    16 18
  • De ce atata WV?
    Vreunul dintre voi a mers macar vreodata cu un Bravo? Eu am versiunea 1.4 T-Jet 120 CP Emotion de 2 ani si sunt extrem de multumit. Un prieten cu Golf 6 TSI cumparat in aceeasi perioada are mai multe probleme, minore ce-i drept, dar extrem de neplacute mai ales ca am platit peste 20000 EUR. Eu am dat 14800 EUR daca tin bine minte acum 2 ani si mi se pare ca ar fi putut sa vina si acum cu o oferta mai buna, un 14000 pentru T-Jet.
    31 5
  • Cosmin
    Vulpea
    De acord cu antevorbitorul meu. Si eu am Bravo Emotion T-Jet de 120 CP, luat in septembrie 2009, MY2008, cu care tocmai am trecut de 20100 km. Este o masina mai mult decat decenta pentru banii pe care ii dai pe ea, iar ca aspect exterior cel putin, dupa gusturile mele, a fost imbatabila pana la ultimile generatii de Astra sau C4. In plus, m-a costat nu 14800 ca pe colegu, ci 13200, deci 1230 prin programul rabla. Asadar, comaparatiile sunt inutile, niciun concurent nu oferea si nu ofera o masina similara ca dotari si performante sub 15000 E.

    La fel, sunt foarte multumit de motor, de tren de rulare, frane, cutie de viteze. Finisaj interior peste Golf V ca materiale, super ok. Mici imperfectiuni in timp de la gropile mioritice, dar tolerabil.
    25 6
  • Anonim
    Vezi ca a aparut de multisor Golf 6 care are finisaje de bate la fund Fiat-ul.
    5 19
  • cosmin
    tare asta cu finisajele peste g5! nu mai zic de faptul ca "a fost imbatabila pana la ultimile generatii de Astra sau C4" pai c4 a aparut cu mult inaintea bravo...prefer sa dau 18 mii pe un g6 decat sa platesc 15 mii pe o masina cu cele mai ieftine plastice din clasa pe bord samd
    4 20
  • Fulger
    dincolo e mai ieftin
    Scump bre.
    Trebuie sa ai o imagine de marca mult mai bine conturata ca sa te aventurezi cu o compacta la altitudinile astea de preturi.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru