Fiat confirmă: "Nu vindem Alfa Romeo"

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 27.08.2010
Şeful Grupului Fiat a reiterat ideea conform căreia Alfa Romeo nu este de vânzare, în ciuda interesului tot mai ridicat al celor de la Volkswagen pentru brandul italian.

Sergio Marchionne, preşedintele Fiat Group, a confirmat într-o conferinţă de presă care a avut loc ieri că Alfa Romeo nu este de vânzare, brandul milanez urmând să rămână în continuare în portofoliul grupului italian. Informaţiile care circulă în presa internaţională în ultimele săptămâni arată că şefii Volkswagen ar fi interesaţi de achiziţia mărcii sportive italiene.

"Am spus că nu voi vinde Alfa Romeo", a fost răspunsul clar şi răspicat pe care Marchionne l-a dat ziariştilor prezenţi la conferinţa de presă în care boss-ul italienilor prezenta ţintele financiare ale Grupului Fiat pentru următoarea perioadă. "Nu există nicio discuţie cu Volkswagen în acest sens şi nu au existat discuţii niciodată", a adăugat oficialul italian.

În altă ordine de idei, Sergio Marchionne a declarat că situaţia Grupului este una bună şi că, la sfârşitul celui de-al treilea trimestru al anului, ar putea să-şi ridice prognozele pentru 2010. "Oricum, privim anul 2010 ca pe unul de tranziţie pentru relansarea creşterii", a spus şeful italienilor.

via | Automotive News (înreg.)

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru