Fiat demareaza un proiect dedicat modelului 500

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 01.05.2010
"Fiat 500 Thousandth" este o versiune speciala a micutului model italian care va fi construita pentru a celebra cele 500.000 de unitati vandute pana acum.

Oficialii Fiat vor demara pe 3 mai un nou proiect dedicat lui 500, model care s-a vandut in 500.000 de exemplare in 31 de luni de la lansare. Pentru a sarbatori aceasta suma impresionanta, constructorul italian va crea o versiune speciala pe care au botezat-o “Fiat 500 Thousandth”.

Caroseria acestei masini va fi acoperita cu 1.500 de fotografii ale posesorilor de Fiat 500, ale celebritatilor sau ale fanilor care au ajutat, prin diferite metode, la succesul modelului italian. Cei care doresc sa se inscrie in acest proiect isi pot crea un cont pe site-ul www.fiat500.com.

In cadrul acestui site posesorii de Fiat 500 pot incarca poze cu masina lor si pot atasa un scurt text in care sa descrie relatia dintre ei si modelul italian. Dupa ce etapa de colectare a informatiilor va fi incheiata, angajatii Fiat vor avea nevoie de trei saptamani pentru a termina proiectul, urmand ca versiunea speciala a lui Fiat 500 sa isi faca aparitia in numeroasele evenimente auto care vor urma.

Oficialii Alfa Romeo au anunta ca vor demara si ei un astfel de proiect pentru a sarbatori 100 de ani de la infiintarea companiei. Acestia vor pregati pentru fani un model Giulietta aniversar, pe caroseria careia vom putea admira o parte din istoria constructorului italian.

Via | autoblog

Comentarii (3)

  • dai dracu sa promoveze buburuza magica
    0 5
  • Bentley
    500
    Vechiul 500 a fost o legenda... Noul 500 a incercat s-o resusciteze si tind sa cred ca a reusit. Nici un alt model nu este mai simpatizat. E simpatic, accesibil, si pt baieti si pentru fete si e fff funny!
    5 0
  • Mama Matura
    Useri frustrati
    @Tunar: Ce ..... lasati ai :)))) Vezi cu antrenamentul ca nu prea ajuta :)
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru