Fiat Linea primeşte un facelift subtil

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 04.05.2012
Chiar în anul în care Fiat Linea se pregătea să sărbătorească cinci ani fără schimbări estetice, italienii modifică subtil faţa şi spatele sedanului derivat din Grande Punto. Faceliftul vine şi cu motoare noi.

După cinci ani de carieră de piaţă, Fiat Linea îşi schimbă în sfârşit designul. Dezvoltat pe platforma lui Fiat Grande Punto şi considerat versiunea sedan a modelului italian de segment subcompact, Linea a apărut pe piaţă în 2007, designul exterior şi interior al maşinii fiind aceleaşi până astăzi.

Modelul produs de Fiat în Turcia va primi în acest an un facelift care are rolul de a împrospăta gama actuală oferită de Fiat pe pieţe europene în care acest tip de caroserie este bine văzut, deci implicit în România. Diferenţele de design nu sunt însă unele radicale şi se limitează la câteva linii noi la nivelul spoilerelor faţă şi spate, lucru subliniat de primele imagini cu noul model, care au fost publicate de un site al pasionaţilor Fiat din Olanda.

La nivelul motorizărilor, noul Fiat Linea va păstra unităţile diesel Multijet de 1.3 litri, acestea urmând să fie însă modificate uşor pentru a garanta un consum mai mic. Apar, în schimb, noile motoare Multiair de 1.4 litri care pot fi deja comandate pe modelele recente ale Grupului (Fiat, Alfa Romeo, Lancia).

Vom reveni cu mai multe fotografii şi informaţii oficiale imediat după ce acestea vor fi disponibile.

via | WCF | Autoitalia.nl

Comentarii (8)

  • Este deja la vanzare in Turcia .Modificari apar si la interior - plansa de bord/consola centrala - preluata de la Punto .
    16 2
  • sumudica
    made in turky unplut cu rahat
    4 14
  • Amorezul
    dupa acest facelift cati ani va mai rezista pe piata Linea? pana iesie dinn productie
    8 10
  • BaditzaEx
    arata bine, DAR...
    pe langa Logan, e slab rau...( frane, comportament )
    11 7
  • Ovidescu
    Tot urat este
    5 5
  • Fiat are o imagine f. proasta in Germania. Nemtii considera marca FIAT ca fiind "Fehler In Alle Teile". In traducere, "greseli in toate partile"
    5 5
  • Adryan
    Ouch
    Tot uratica a ramas ..

    @sumudica ... nu ai mai mult de 4 clase.
    3 3
  • Cei de la Fiat pot sa faca din Linea si cea mai frumoasa masina din lume, ca tot proasta calitativ este. Am un Linea cumparat de nou si in 75000 km s-au stricat 3 casete de directie !!! Autoitalia prefera procesul decat sa-mi schimbe masina
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru