Fiat pregăteşte ediţia specială 500 Blackjack

De Cornel Șocariciu
Publicat Duminica, 18.07.2010
Constructorul auto Fiat le pregăteşte fanilor modelului 500 o nouă surpriză. Italienii vor da naştere unei ediţii speciale botezată 500 Blackjack.

Constructorul italian Fiat pregăteşte o nouă surpiză pentru fanii modelului 500. Aceştia vor crea o ediţie specială a micuţului model de oraş care va fi botezată Blackjack. Oficialii companiei au publicat câteva fotografii cu această versiune limitată în care este dezvăluită doar o mică parte din viitorul automobil.

Noul Fiat 500 Blackjack va dispune o vopsea neagră opacă şi de jante de aluminiu "pictate" în aceeaşi culoare cu caroseria. Tehnica folosită pentru realizarea culorii caroseriei este aceeaşi cu cea utilizată de Alfa Romeo la vopsirea modelului Brera Italia Independent. În ceea ce priveşte detaliile tehnice ale maşinii, acestea nu au fost încă publicate de oficialii italieni.

Via | Unica-Strada

Comentarii (3)

  • a 30-a versiune speciala fiat 500.... dupa primele 20 deja devine plictisitoare ideea unui model "mai" exclusivist
    1 4
  • fiat infiniti
    tinand cont de calitatea FIAT as putea indrazni sa cred ca fiecare unitate scoasa de pe linia de asamblare e o "versiune speciala"
    0 4
  • Vortex66
    asa-i?
    N-ai loc in spate nea Hadouken :)) nu-ti incape scaunelul cu isofix :)) ca de un sticker baby on board te rezolv eu :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru