Fiat pregateste un low-cost si un model micro

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 10.04.2008
2010 va fi anul in care Fiat va lansa pe piata un model low-cost si un microcar care se va plasa sub actualul 500.

Esential

2010 este anul in care Fiat va lansa cele doua noi modele pe piata.

Fiat lucreaza intens la dezvoltarea unui model low-cost care va iesi pe piata in 2010 si care va avea dimensiuni putin mai mari decat ale actualului Panda.

Informatia a fost confirmata de catre Harald Wester, seful biroului de cercetare si dezvoltare al celor de la Fiat, intr-un interviu acordat publicatiei germane Auto Motor und Sport. Scopul declarat al noului model este, conform oficialului german, de a acapara noi piete de desfacere, cum sunt cele din Rusia, India sau China, si de a imbunatati productivitatea uzinei Fiat din Africa de Sud.

Foarte interesant este faptul ca noul model ar putea fi lansat, spune Wester, sub un nou brand: "Ne intrebam la nivel intern daca acest model ar putea sau nu sa scuture imaginea pozitiva pe care Fiat si-a construit-o de-a lungul ultimilor ani", sustine insiderul Fiat. despre modelul pentru care nu exista inca detalii despre viitorul segment de pret in care se va incadra modelul italian.

Pe langa noua masina low-cost, Fiat pregateste de asemenea un model micro destinat oraselor. Acesta va fi mai mic in dimensiuni decat actualul 500, va fi lansat in 2009-2010 si va fi construit la Tychy, in Polonia.

Prognozele de vanzari pentru noua masinuta de oras depasesc 100.000 de unitati anual.

via | Just Auto 

Taguri: Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru