Fiat Punto 150: cadoul perfect pentru patrioţii italieni

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 19.03.2011
Punto 150 este modelul aniversar creat de cei de la Fiat cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la Unirea Italiei.

Fiat Punto 150 este cadoul oferit de constructorul din Cizmă italienilor cu ocazia împlinirii celor 150 de ani de la Unire. Modelul va fi disponibil în showroom-uri începând cu luna aprilie. Punto 150 dispune de o grilă faţă nouă, de jante din aliaj uşor vopsite în două culori şi de o siglă poziţionată pe montantul B pe care a fost inscripţionat textul "Italia 150". De asemenea, caroseria modelul aniversar a fost "pictată" în culoarea specială Azzurro Italia.

Toate modelel Punto 150 vor avea ca dotări standard aer condiţionat, radio-CD cu MP3 şi proiectoare de ceaţă. Oficialii Fiat au pregătit patru versiuni de motorizare pentru modelul aniversar. Clienţii pot alege între două propulsoare pe benzină, de 1.2 litri şi 69 de cai sau 1.4 litri şi 77 de cai şi un agregat diesel de 1.3 litri care produce 75 de cai putere. Ultima versiune propusă de italieni dispune de un propulsor de 1.4 litri care livrează 70 de cai şi poate utiliza drept carburant atât benzină, cât şi GPL.

Mai mult decât atât, italienii au anunţat că toate maşinile produse între lunile aprilie şi iunie vor primi logo-ul "Italia 150".

Oficialii Fiat nu au anunţat dacă modelul va fi disponibil doar în Italia sau ar putea fi achiziţionat şi de pe alte pieţe auto europene.

Via | Carscoop

Comentarii (3)

  • Vasilica
    Chiar asa cine mai cumpata ficat in italia acum ceva timp pana si francezii radeau de ei ca se vind mai bine masinile lor.
    4 8
  • ...
    Vasilica , mai pune si tu mana si informeaza-te ; chiar daca vanzarile macaronarilor pe piata proprie au scazut ( in special din cauza modelelor invechite ) , cota de piata tot a ramas la aproape 30% ( cu modelele din clasa mini/mica in frunte - Punto, Panda, 500 + Lancia Ypsilon + Giulietta in top 10 ) ; marcile din Franta n-au nici o sansa in Italia ( sunt peste ei Vw , Ford, Opel , etc ) ; da o fuga pana in Italia si o sa ramai uimit cate Fiat-uri( modele noi ) vezi in trafic , raportat de ex la nr de Dacii pe piata noastra ( unde cota de piata a celor de la Mioveni este de aprox 25%)
    5 1
  • Cosmin
    FIAT
    Plus ca e plina lumea de habarnamisti care isi dau cu parerea despre orice, fara sa aiba habar. Problemele FIAT sunt de ordinul trecutului, masinile noi nu mai sunt chiar cum zice folclorul.

    Si conduc unul de aproape 2 ani :)
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru