Fiat Sedici primeşte mici îmbunătăţiri pentru generaţia 2012

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 02.11.2011
Generaţia 2012 a lui Fiat Sedici beneficiază de un nivel superior de echipamente în dotarea standard, oglinzi laterale cu semnalizatoare integrate şi o nouă nuanţă de culoare, pe lângă alte noutăţi.

Fiat i-a adus lui Sedici o serie de îmbunătăţiri odată cu generaţia 2012. Crossoverul italian va beneficia de oglinzi exterioare restilizate, ce înglobează şi semnalizatoare, iar acestea sunt vopsite în nuanţa gri metalizat. Între timp, gama de culori include acum şi nuanţa Purple Rebel, iar clienţii pot opta pentru un set de jante din aliaj dintr-o gamă extinsă, multe modele nemaifiind oferite până acum. Totodată, interiorul este oferit alături de un nou model de tapiţerie.

ESP-ul a devenit standard pentru Sedici, iar clienţii au la dispoziţie un nou MP3 player. Versiunea de top a primit un sistem de navigaţie cu afişaj de 5 inch şi un sistem audio perfecţionat. Gama de motorizări rămâne neschimbată: o unitate pe benzină de 1.6 litri şi 120 CP sau un Multijet 16v de 2.0 litri care dezvoltă 135 CP. Propulsorul de 120 CP dezvolă 156 Nm şi asigură o acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 10.7 secunde, alături de un consum mediu de 6.2 litri la sută.

Unitatea diesel are un consum mediu de 5.1 litri la sută şi accelerează de la 0 la 100 km/h în 11.2 secunde.

Facelift-ul lui Sedici a debutat în prima parte a anului 2009. Modificările aplicate la vremea aceea au vizat atât aspectul exterior, cât şi gama de motorizări. Astfel, grila faţă a fost "împrumutată" de la Bravo, iar liniile spoilerului au fost modificate. Interiorul nu a primit nicio schimbare odată cu facelift-ul aplicat în 2009.

Via | Carscoop

Comentarii (4)

  • Alex Radoi
    De ce sa platesc mai mult pe un Sedici...
    ...cand pot cumpara mult mai ieftin un SX4 care este exact aceeasi masina, si care, dupa parerea mea, arata si mult mai bine?
    13 2
  • @alex radoi
    acum spui ca e exact aceasi masina apoi spui ca SX4 arata mai bn
    in rest iti dau dreptate nu inteleg dc fiat sedici e mai scumpa da am observat ca e mai dotata
    5 0
  • Alex Radoi
    @davidjupanu
    Ma rog, este aceeasi masina in proportie de 90%, dar diferentele estetice de 10% il fac pe SX4 sa arate mult mai bine.
    In privinta dotarilor: compara pretul unui SX4 full-option cu cel al unui Sedici similar si vei vedea diferenta. Intr-adevar, la Sedici exista niste dotari (cam inutile) care nu se gasesc pe SX4, cum ar fi pielea sau navigatia, insa pretul lor este aproape absurd. De piele nu am nevoie, vreau doar scaune incalzite (care exista pe SX4), iar ca navigatie am instalat pe HTC Google Maps si merge foarte bine. :)))
    5 1
  • @alex radoi
    mda ai dreptate intrun fel da totusi nu vorbi in numele tuturor ca poate sunt persoane care au nevoie piele si navigatie ca poate nu toata lumea are HTC:)):P sau poate pur si simplu sunt care prefera un sedici decat un SX4 diferente intre ele sunt doar la spoiler si si grila radiatorului
    totusi pretul mai mic al lui Sx4 se observa pt ca am vazut mai multe pe strada decat sedici
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru