Fiat si GM vor motoare de la BMW

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 28.02.2008
Potrivit Financial Times Deutschland, BMW se afla in negocieri directe cu GM si Fiat, care vor sa cumpere motoare si transmisii.

Cel mai mare producator auto premium din lume, BMW, se afla in negocieri intense cu General Motors si Fiat, grupuri auto care doresc sa cumpere de la germani motoare si transmisii produse cu tehnologia dezvoltata de acestia. Informatia a fost publicata astazi de catre versiunea germana a Financial Times, care citeaza surse din interiorul companiei batave.

BMW nu se afla la prima negociere de acest tip, ultimele vesti dinspre Munchen aratand ca producatorul german discuta foarte serios o colaborare identica chiar cu rivalii de la Mercedes. Principalul motiv pentru care BMW ar agrea o astfel de solutie este legat de veniturile aditionale care pot aparea astfel, germanii putand sa renunte la o mare parte dintre costurile dedicate dezvoltarii a noi motoare si trensmisii.

BMW, General Motors si Fiat au refuzat sa comenteze informatia.

Via | Automotive News 

Taguri: BMW, Fiat, GM

Comentarii (2)

  • gogu infologu
    colaborarea romano-romana
    "...producatorul german discuta foarte serios o colaborare identica chiar cu rivalii de la Mercedes..." ce frumos e sa dam cu rahat de dragul de a da. O lamurire, colaborarea MErcedes-BMW va fi in domeniul motoarelor V8 diesel, unde BMW schioapata si a celor V12 pe benzina, din care vor deriva propulsoare pentru Rolls si Maybach.Tot in aceasta ordine de idei pe viitor Mini si smart, cat si mercedesurile clasa a si b, vor avea motoare comune. Cea s-a omis e ca si BMW vrea colaborarea cu Mercedes, nu doar cei din Stutghardt.
    0 0
  • nu
    Nu , nu-mi plac masinile germane ! In general urite , iar calitatea , o stim cu totii...........Vai mama lor!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru