Fiat: "Suntem gata să profităm de pe urma crizei"

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 03.10.2011
Un oficial Fiat a declarat că perioada economică dificilă prin care trece în acest moment Europa este o ocazie de care grupul italian poate profita.

Deşi majoritatea constructorilor auto se plânge de efectele crizei economice, Fiat încearcă să privească partea plină a paharului şi să vadă lucrurile pozitive pe care le-a adus recesiunea. Mai mult, Fiat se arată gata să profite de pe urma oricărei instabilităţi economice ce ar putea să se ivească în viitor, după cum susţine însuşi John Elkan, administratorul delegat Fiat.

"Criza este de obicei o ocazie bună de a recalcula prorităţile şi de a profita de oportunităţi unice, aşa cum am făcut în 2008-2009, când ne-am apropiat de Chrysler. În prezent, în ciuda dificultăţilor prin care trece Europa şi implicit noi, Fiat este pregătit să profite de noi oportunităţi ce ar putea să se ivească la orizont", a declarat Elkan în cadrul unei conferinţe susţinute în weekend în Italia.

Tot în cadrul conferinţei s-a discutat şi despre ceea ce se va produce în cadrul uzinei Mirafiori, însuşi Marchionne anunţând modificări în planul de asamblare.

Elkan nu a oferit însă detalii şi a preferat să susţină că planul este încă în lucru. Marchionne a făcut însă lumină în acest caz astăzi, când a declarat că în fabrica de lângă Torino se vor produce modele Jeep.

via | automotivenews

Comentarii (10)

  • Fiat.. praf
    9 14
  • Salut Koss
    4 1
  • suzuki este urmatoarea oportunitate :)
    9 1
  • @Koss
    si vw bun, =))))))))))))))))
    1 2
  • "Deşi majoritatea constructorilor auto se plânge de efectele crizei economice"-ce retarzi puteti fi cateodata !
    1 3
  • verde pai
    @paul Lica
    Fata de Fiat oricand si la orice. ;) Si nu e vorba numai de VW, cam orice firma europeana produce masini mai bune/fiabile/placute decat fiat.
    1 3
  • @verde pai
    tie nu ma obosesc sa iti zic decat ca esti pe langa

    de subiectivismul tau nu ma ocup ca e preferinta ta personala, fiecare suntem subiectivi.

    fiat face masini bune in ultimii ani, ca tu nu le inghiti aia e altceva.
    1 1
  • @verde pai
    dar ma bag sa zic ceva totusi.

    suntem in secolul 21, anul 2011 constructori consacrati ca vw, audi, mercedes le crapa motoarele ACUM in acest timp cand tehnica si fiabilitatea propulsoarelor cu combustie interna a ajuns extrem de buna(i.e. fiat, honda, toyota, ford etc mai sunt)

    este PENIBIL ca un motor de vw de sub 2 litrii sau un v8 mercedes de 5l sa crape, cand te gandesti ca nici macar nu sunt supuse unor turatii si forte ca de exemplu ale motoarelor ferrari.

    Este mai mult de atat este o rusine, mai ales pt un constructor ca Mercedes, este ceva ce nu trebuie sa se intample in momentul actual.


    La ferrari nu crapa motoarele nici cu aceste specificatii.

    De calitate: la multe modele vw plasticul de pe manerul usilor si butoanele de pe bord se duce vopseaua de pe ele si se fac albe dupa 4 -5 ani de zile????? este penibil, trebuie pur si simplu sa vopsesti bine niste bucati de plastic da? sincer, nu e greu.

    Apoi mercedes are un cost de revizie mai mult de dublu fata de un suzuki sau fiat din aceeasi clasa cu aceeasi cilindree de motor, ca si concluzie la asta eu as zice ca dimpotriva, mercedesul este o masina inferior inginerita celor doua marci si nu numai.

    Ai deschis gura ca sa ai ce vorbi.
    3 1
  • @samy
    majoritatea.... se plange; majoritatile.... se plang
    1 2
  • verde pai
    @paul
    Te-ai gasit si tu in treaba si ai dat cu batul in balta. Ai vorbit mult si... destul de pe langa, dar fie. Ca sa dormi linistit am avut Fiat Marea si a fost o petarda mancatoare de bani. Apoi am avut Renault ( mult peste Fiat dar slabuta per ansamblu ) si de 4 ani am o Toyota Avensis care este de pe alta planeta. Nu tu defectiuni nu tu greierasi, nici o problema in 150K de km.
    Te rog sa nu ma aburesti cu "nestematele" tehnice de la Fiat.
    2 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru