Fiat tinteste sexul frumos cu editia 500C Pink

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 15.03.2010
Constructorul italian a lansat o editie speciala a modelului 500C, bazata pe versiunea echipata cu motorul de 1.2 litri. Botezat Pink, modelul limitat va oferi o caroserie vopsita in culoarea roz si o echipare mai bogata.

Fiat cauta sa atraga un public feminin numeros cu varianta decapotabila a modelului 500. Italienii s-au gandit ca vanzarile ar putea fi impulsionate de o editie speciala, botezata Pink, disponibila pe mai multe piete europene.

Asa cum o spune si numele, versiunea limitata a modelului decapotabil vine cu o culoare speciala a caroseriei, un roz ce va fi adorat cu siguranta de sexul frumos. Editia Pink are la baza versiunea de 1.2 litri a modelului italian in nivelul de echipare Pop, la care se adauga o serie de echipamente speciale, oferite la un pret avantajos.

Viitoarele cliente sau clienti se vor bucura de jante de 16 inch din aliaj, de mai multe elemente cromate exterioare si de oglinzi vopsite in culoarea caroseriei. La interior, Fiat 500C Pink vine cu un volan si un schimbator imbracate in piele, cu un sistem multimedia Blue&Me, cu un set de covorase personalizate si cu o bancheta spate rabatabila fractionat.

via | autocar

Comentarii (1)

  • Fraierul.
    PINK!!!!!!!!!!!!!!!! Si eu vreu!
    1 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru