Fiat Topolino si BMW Isetta, viitori frati?

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 31.07.2008
Colaborarea dintre Fiat si BMW ar putea dezvolta o legatura de rudenie intre viitoarele generatii Topolino, respectiv Isetta.

Colaborarea dintre Fiat si BMW, pusa la punct acum trei saptamani, va avea rezultate asteptate de putini inainte de anuntul oficial al celor doi constructori. Astfel, marsand pe unul dintre punctele esentiale ale intelegerii, jurnalistii britanici de la Auto Express speculeaza la maximum si afirma ca viitoarele modele de oras BMW Isetta si Fiat Topolino, ambele reprezentand renasteri ale unor masini care au facut istorie in epoca lor, vor fi construite pe aceeasi platforma.

Nu este singura colaborare de acest tip intre cele doua parti, unele zvonuri aratand ca viitoarele generatii Mini si Punto se vor baza de asemenea pe aceeasi platforma tehnica. In schimbul bazei de constructie si asamblare, BMW ar putea pune la dispozitia celor de la Fiat motoarele electrice pe care le dezvolta intr-un proiect recent lansat de constructorul bavarez.

via | Leftlane

Taguri: BMW, Fiat, Isetta, Topolino

Comentarii (1)

  • Mini-romanu'
    Relativ ciudat ...
    Pai atunci imi iau fiat electric data viitoare, de ce sa platesc in plus brand-ul mini / bmw daca tot o sa aiba atatea elemente comune (mai ales platforma) ...

    Ciudat, pentru ca e mare diferenta intre cele 2 brand-uri. E ca si cum ai mixa audi cu skoda!
    Una este ca bmw sa faca schimb de motoare cu psa si alta de platforme ...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru