Ford ar putea restitui banii primiti in Romania

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 26.02.2008
Comisia Europeana se va exprima miercuri asupra situatiei existente intre Ford si Automobile Craiova.

Esential

27 de milioane de euro este suma pe care Ford ar putea sa o inapoieze statului roman.

Ford va trebui sa inapoieze aproape 27 de milioane de euro, suma ce reprezinta ajutorul de stat primit din partea autoritatilor romane in procesul de privatizare a companiei Automobile Craiova, transmite Mediafax.

Decizia urmeaza sa fie luata miercuri, la reuniunea saptamanala a Comisiei Europene. Aceleasi surse precizeaza ca Ford nu are intentia de a renunta la preluarea constructorului auto Craiova, in ciuda deciziei care va fi luata miercuri.

Comisia Europeana a lansat, in octombrie 2007, o investigatie privind posibilele ajutoare de stat acordate Automobile Craiova in cadrul procesului de privatizare.

Contractul pentru preluarea uzinei auto a fost semnat in luna septembrie a anului trecut. Comisia a cerut Romaniei sa suspende orice subventii ilegale pana la finalizarea investigatiei.

Taguri: Ford

Comentarii (1)

  • secret
    informare
    zice un salariat ce lucreaza la daewoo ,ford din 2007 nu a plecat de la craiova nici un minut si nici nu are de gind,sunt in secti zi de zi. va rog frumos nu vreau publicitate sunt cunoscut in daewoo.multumesc pentru intelegere .
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru