Ford B-Max de serie este aşteptat abia la Geneva 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 08.06.2011
Ford va expune versiunea de serie a modelului B-Max, destinat a fi produs la uzina de la Craiova, abia în primăvara lui 2012, la Salonul de la Geneva.

Deşi publicul aştepta cu nerăbdare Salonul Auto de la Frankfurt pentru a face cunoştinţă cu viitorul model pe care Ford îl va produce la Craiova, noul B-Max se pare că se lasă aşteptat. Potrivit presei auto din Franţa, MPV-ul este aşteptat nu mai devreme de luna martie a anului viitor, când va fi expus pe scena Salonului Auto de la Geneva.

Deşi nu va aduce B-Max la salonul german, Ford promite o apariţie "surpriză". Informaţia a dat naştere din nou unei serii lungi de speculaţii, care exclud însă variantele viitoarei generaţii Mondeo şi a crossover-ului Kuga. Specialiştii susţin că ar putea fi vorba despre urmaşul lui Capri, un coupe sportiv care ar putea fi aruncat în luptă directă cu Volkswagen Scirocco şi Opel Astra GTC.

Viitorul B-Max va fi cu 11 cm mai înalt decât Fiesta şi va fi unul din promotorii motorului pe benzină cu trei cilindri, de 1.0 litri Ecoboost. Cu ambele uşi deschise, modelul Ford va avea o deschidere de peste 1.5 metri lăţime, dublu faţă de ceea ce oferă rivalii cu concepte alternative de deschidere a uşilor (cei de la Ford vorbesc aici de Opel Meriva). Prin plierea banchetei din spate, modelul oferă o podea plată pe care se pot transporta obiecte cu o lungime de maximum 2.35 metri.

via | autosblog

Comentarii (1)

  • Are probleme. Au uitat sa stranga niste suruburi. Au in plan sa stranga cate unul pe zi ca sa nu oboseasca.
    18 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru