Ford doneaza 100.000 euro victimelor inundatilor

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 25.09.2008
Ford Romania a facut un act caritabil prin care ajuta victimele inundatiilor din Moldova si Maramures.

Esential

100.000 de euro a donat Ford Romania.

Ford Romania s-a alaturat apelului umanitar lansat de Crucea Rosie Romana pentru ajutorarea victimelor inundatiilor din Moldova si Maramures, cu o donatie de 100 000 de euro.

Donatia facuta de Ford Romania a fost folosita pentru achizitionarea a 300 de frigidere, 300 de aragazuri si 300 de butelii pentru aragaz – conform propunerii inaintate catre Ford de echipa Crucii Rosii, pe baza evaluarilor efectuate in zonele afectate de inundatii.

Atat Crucea Rosie Romana cat si Ford Romania au considerat oportun ca donatia sa fie utilizata intr-un program de sustinere a familiilor cele mai afectate din zonele inundate, respectiv cate 50 de familii din fiecare judet. Ajutoarele vor fi trimise in cele 6 judete, incepand de astazi.

Dionisio Campos, Presedintele Ford Romania, a declarat: „Foarte multe familii din Romania au fost grav afectate, in aceast vara, de inundatii. Ne bucuram ca donatia noastra va aduce putina alinare familiilor lovite de acest dezastru.”

Via | Crucea Rosie

Taguri: Ford

Comentarii (1)

  • f. frumos ! Bravo lor si asteptam si alte firme prezente in Romania sa faca asa gesturi.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru