Ford face hibrid din Kuga

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 23.07.2007
Este vorba despre primul hibrid pe care Ford il va lansa pe piata din Europa. Viitorul crossover va aparea si in versiuni cu propulsie traditionala.

Saptamana trecuta Ford anunta un nou crossover pentru piata europeana . Divizia europeana a gigantului american publica si primul teaser cu modelul Kuga.

Pe langa prezentarea noului model, la Salonul Auto de la Frankfurt, Ford va aduce in fata publicului si o versiune concept a modelului Kuga. Ford a ales sa faca din viitorul crossover primul hibrid al companiei pe piata din Europa. Nu se stie inca cand va fi lansata versiunea cu propulsie hibrida.

Comentarii (6)

  • da
    Ce Renault frumos cu sigla Ford !
    0 0
  • andrei
    detaliaza te rog... mi nu mi se pare ca aduce cu renault si parca cu q7 dar asta e parerea mea. pune si tu un link sau da un nume de model ca nu imi dau seama cu ce renault seamana
    0 0
  • da
    Nu ma refer la un model anume.
    Iar ala7 care spui tu e hidos. Brrrrr !
    Asta de aici e frumos , dupa parerea mea.
    0 0
  • mie imi pare ca seamana cu skateboardul nisan
    0 0
  • nobody
    seamana mult prea bine cu un audiu inca in faza de concept care a fost prezentat acum ceva vreme la ditroid laudabil la audiu este ca este facut din pet-uri
    0 0
  • Cine stie care a fost moda care au lansat-o cei de la ford odata cu Focus?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru