Ford: Geely nu a cumparat Volvo!

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.06.2009
Oficialii Ford au dezminit oficial zvonurile care anuntau vanzarea marcii suedeze Volvo catre chinezii de la Geely. Marca Volvo inca apartine americanilor de la Ford.

Ford a dezmintit afirmatiile din presa chineza care anuntau achizitia companiei Volvo de catre chinezii de la Geely Auto. Ford nu a exclus posibilitatea unei asemenea achizitii, ci doar a negat faptul ca Geely a semnat un acord preliminar pentru achizitia marcii Volvo. Pe langa asta, Ford a subliniat faptul ca ei sunt singurii care vor putea face un anunt oficial cu privire la vanzarea marcii Volvo.

Informatiile cu privire la vanzarea companiei Volvo catre chinezii de la Geely a pornit in urma vizitei directorilor companiei Geely la sediul Ford, dar acestia nu au fost singurii potentiali investitori care s-au intalnit cu oficialii Ford. Astfel, marca suedeza Volvo este inca in posesia americanilor de la Ford, iar tranzactia cu chinezii de la Geely este aparent fictiva. Din pacate pentru americani, acestia nu au reusit sa scape de marca suedeza Volvo.

Via | Autocar

Taguri: Ford, Geely, Volvo, vanzare

Comentarii (3)

  • mihai2001
    :)
    ce bine ca am scapat de Geely in Europa. Mai copiau ceva daca veneau !
    1 0
  • Bodyguard-discoteca
    Cine imi explica de ce Ford vrea sa vanda Volvo? Aduce Volvo pierderi mari lui FoRD? De ce Ford nu vrea sa mai investeasca in Volvo?: Haideti, aia care stiti sa imi dati un mesaj. Emailul meu este jijiady14@yahoo.com
    1 0
  • volvo man
    volvo
    mare pacat pentru volvo , mare pacat gely sa il cumpere si sa ajunga ei la platforme tehnice americane si cateva chiar suedeze mare pacat , eu unul cred ca e mare pacat pentru volvo daca ar fi ajuns in patrimoniul renault n martie cand se zvonea acest lucru dar nu a ajuns ,
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru